icon

Nájdem takú opatrovateľku?

leazeziliny
9. sep 2023

Ahojte. Začiatkom budúceho roka by som potrebovala pomoc v domácnosti, s deťmi. Nehľadám nikoho na 2, 3 hodiny, ale skôr na turnusy, najlepšie 28 dní, 10 dní doma...myslíte že sa dá nájsť niekto? Študentka, čo by mala zadarmo ubytko, stravu, plus ja neviem 700? 800? eur? Alebo nejaká pani na dôchodku, ktorej hy to pomohlo? Je to reálne? Nechcem od nikoho aby mi upratoval, pral, žehlil, skôr výpomoc s troma malými deťmi, pohrať sa, keby bolo v noci zle, jedno zaniesť do škôlky, spolu na ihrisko ( lebo pre jedného je masaker)
Toto nie je inzerát, len chcem vedieť či by to mohlo byť reálne, či sa na to zamerať a koncom roka začať hľadať, či je to blbosť, či aký máte na to názor?

zuzana9393
9. sep 2023

@leazeziliny veď vyskúšaj. Ale myslím si, že toto by skôr vyhovovalo nejakej žene, ktorá by rada zmizla od muža a nemá kam ako študentke. Ale možno aj študentke ak by sa stíhala učiť. Vyskúšaj a uvidíš.

3009
9. sep 2023

@leazeziliny no ja si myslím, že študentke asi ťažko, keďže má školu počas dňa a treba sa učiť. To skôr nejaká dôchodkyňa, ale tá tiež asi by chcela mať aspoň v noci pokoj a nie skákať k malým deťom.

ivangeline
9. sep 2023

Mozno migranti ;D ...nvm si predstavit kategóriu ludi,kt by to zaujalo..ak ide aj o prespavanie..

svetlonos
9. sep 2023

@leazeziliny
ahoj,
napisem ti z vlastnej skusenosti. Robila som takuto opatrovatelku v At asi v 2011 za 1200 € Mala som byt flexibilna = od 6-13 urobit ranajky, dat naobed jest, hrat sa s 2,5 rocnym dievcatkom. Denne som mala prestavku niekedy 2, inokedy 4 hodiny. Ale minimalne kazdy druhy den babysiting od 19-.... trebars aj do 3tej rana.
Odisla som odtial, pretoze to nebola praca ale otroctvo.
Ich inzerat znel podobne ako tvoj prispevok. Ak ti smiem poradit- zadaj presne hodiny prace od - do.
Viem, ze planovat noci s detmi je utopia - avsak treba dodrziavat pravidla aby si tu opatrovatelku neodradila. Proste aby nefungivala "na zaposkanie", kedze bude neustale po ruke.
Ale viem si predstavit, ze by to vedelo zaujat. Zrejme to bude jednoduchsia praca ako niekde vo fabrike. Drzim palce 🙂

renca1977
9. sep 2023

@leazeziliny ahoj tak ja som po porode synceka dostala atrozu klbov na prstoch oboch ruk nevladala som mu ani ponozky obliect a necitila som ho v rukach bala som sa ze mi spadne ze ho neudrzim isla som na stranku hlidacky napisala som tusim 30 zenam ozvala sa mi vsak jedna no bema rodinu je sama bola u nas aj cez noc medzitym sa mi este dcerka narodila a este stale je u nas uz 5 rok uz je ako rodina treba oslovit velke mnozstvo urcite sa najde drzim paste

luccija
9. sep 2023

Nie, ten človek bude mať 10 dní na svoj život
Študentka bude chodiť do školy, dôchodkyňa bude mať vnúčatá, lekárov, psa svoje pohodlie doma...
Napadla ma jedine žena z Ukrajiny, ktorá bude vďačná za príjem, keby to aspoň bolo každý deň príklad 8-17...

siska53
9. sep 2023

@leazeziliny Mne to pride, ze hladas skor nieco ako au-pair k detom.. Tu na SR to ale nefunguje.. tak pochybujem.. Ine je to v zahranici, kde je to bezne a mlade baby, obcas chalani takto chodia, aby sa zdokonalili v jazyku.. a zaroven pomozu tej rodine..

aurora33
9. sep 2023

@leazeziliny mne by straaasne vadilo mať doma niekoho cudzieho

hugigugin
9. sep 2023

@leazeziliny Ráno sa tu hľadala rodina pre tetu. VIĎ