icon

Najhoršia práca, ktorú som robila

2. jún 2025

Najhorsia robota, aku som kedy robila, bola v sklade. Cela som bola zaprasena, ruky dorasovane od kartonov, smrad z oblecenia co sa triedilo, a do toho veduca, co stale len frflala. Ale naucilo ma to jednu vec – nikdy nepodcenovat ludi, co robia „spinavu“ robotu. A ze ked clovek fakt nechce nieco robit cely zivot, musi makat na tom, co chce.

Strana
z2
katkaa01
5. jún 2025
@romi0310

Ja zas celý zivot robim pre teba nespinavu pracu v kancli a rozmyslam, ci radsej nepojdem do toho skladu robit. Lebo mam v riti krcnu chrbticu, praca bez pohybu je pre mna za trest, velakrat pracujem pre ludi, ktori ta beru len ako cislo a statistiku

@romi0310 chod do lidla robiť tam si zacviciiis😂😂😂

januarova
5. jún 2025

V automotive firme vo výrobe. Ťažká práca, na normu, slabo platená a do toho krava vedúca... musela som vydržať, keďže peniaze bolo treba...
Ale také osudy ako som tam postretala, chudobné, jednoduché zenicky, ktoré zamestnávateľ dokázal ešte aj oklamať a zneužívať na ťažkú prácu za malé peniaze....

andrea2667
5. jún 2025

Robím fyzicky a psychicky náročnú prácu, niekedy naozaj nechutnú, nezaplatenú a nezaplatiteľnú. Opatrovateľka geriatrických pacientov. A mám ekonomické vzdelanie. Nemenila by som za žiadnu kanceláriu.

pieksamaki
6. jún 2025
@andrea2667

Robím fyzicky a psychicky náročnú prácu, niekedy naozaj nechutnú, nezaplatenú a nezaplatiteľnú. Opatrovateľka geriatrických pacientov. A mám ekonomické vzdelanie. Nemenila by som za žiadnu kanceláriu.

@andrea2667 ano..je to náročná práca...v oboch smeroch...ja este aj so smrťou....častokrát držím ludom ruku v posledných hodinách...lebo si to prajú....no obohacuje to aj tak

evansova
7. jún 2025
@jana_eyre_2

Ja robím v logistike a mňa tá práca baví 🙂 nevadia mi ani doskrabane ruky, vykĺbené rameno, päta buchnuta do paletaku.. dlhé roky som sedela v kancelárii a prvý krát som začala fyzicky pracovať po dlhom čase doma s deťmi.. pracujem už tak tri roky, moje kompetencie sa rozšírili (čiže už nepracujem len fyzicky) ale aj tak ma najviac baví práve ta fyzická časť.. zistila som že presne toto je niečo čo je premna - cvičím, platia mi za to a deň prebehne ako nic, aj keď som na konci smeny spotená a unavená.. takže premna je zase práca v sklade super práca.. zase naopak ako najťažšiu považujem prácu so zákazníkmi či klientami, nech sa snažis akokolvek, vždy vyskočí niečo.. takže ja som fakt spokojná, dobrý kolektív a fyzická práca je úplne super.. a ušetrím za fitko 🤪

@jana_eyre_2 Naozaj je skvelé robiť prácu, ktorá ťa baví. Je to ako vyhrá v lotéri. Zažila som to

monikamatulova
7. jún 2025
@vvvvb

Pošta. A už je to tak zlé, že som z toho ochorela. Len neviem a kde ďalej.

@vvvvb Ja pracujem na pošte ako dorucovateľka a prácu by som nemenila.Mne úplne vyhovuje ten pohyb aj kontakt s ľuďmi.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
andrea2667
9. jún 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Chválabohu, že niektorí nepovažujú peniaze za zdroj šťastia, ale len prostriedok na prežitie. Jedna zo základných otázok života znie "Čo je to dosť". Odpoveď - dosť je vtedy, keď je človek spokojný s tým čo má.

hefo
9. jún 2025
@michaela329

Zástupca vedúceho predajne v obuvi - nezaplatené nočné, nedodržanie dlhého a krátkeho týždňa, brutálny podstav, nesmeli sme si sadnúť počas pracovnej doby - aj keď neboli zákazníci, prestávku som si nikdy necerpala celu - lebo nebolo kedy. A celková politika tohto predajcu, brutálne ľudí klamal. Do toho majiteľ jeden arogantný kus...a samozrejme špecifiká práce s ľuďmi 😃🤷

@michaela329 Čo to bolo za obuv? John Garfield?

michaela329
9. jún 2025
@hefo

@michaela329 Čo to bolo za obuv? John Garfield?

@hefo bingo 😃

Strana
z2