icon

Náplň práce mzdovej a personálnej pracovníčky

Dnes o 04:21

Ahojte baby, tie ktoré robíte mzdy... Čo všetko je vaša náplň práce okrem spracovania miezd, koľko miezd spracovávate a aký máte plat dajme tomu v čistom bez daňového bonusu a stráveniek? Kľudne anonymne, robím si prieskum, keďže aj ja robím mzdy a strašne veľa roboty pomimo, či je to aspoň ohodnotené... Lebo sa mi to nezdá... Preto neviem či hľadať novú robotu alebo čo...ďakujem za jazdu odpoved

autor
Dnes o 05:23

@a0 ďakujem. Zaujímali má skôr osobné skúsenosti...

anonym_286e01
Dnes o 05:24

Vôbec to nesúvisí s tým, že už tretí krát sa pýtaš na to isté? Najprv čo bude na pohovore, ten som videl, že sa pýtaš aký je zákon a teraz chceš vedieť, že koľko vlastne máš zarobiť?

autor
Dnes o 05:26

@anonym_286e01 prosím? 🤣Prečítaj si ešte raz môj príspevok...pracujem ako mzdárka ale s kopou iných veci navyše, preto ma zaujíma, čo robia iné mzdarky...podľa linku čo dala
@a0 robím teda omnoho omnoho viac

anonym_286e01
Dnes o 05:28
@anonym_autor

@anonym_286e01 prosím? 🤣Prečítaj si ešte raz môj príspevok...pracujem ako mzdárka ale s kopou iných veci navyše, preto ma zaujíma, čo robia iné mzdarky...podľa linku čo dala
@a0 robím teda omnoho omnoho viac

@anonym_autor tretia otázka za tri dni. Ako sa pripraviť na pohovor na pozíciu personalistky a mzdárky? Vysvetlí mi niekto zákon, ktorý používajú personalistky a mzdárky? A teraz, keď si si uvedomila, že sa nechceš učiť nové zákony, tak vlastne možno je aj dobre, tam kde si, len nevieš či zarábaš dobre. Ak si naozaj mzdárka a personalistka, tak máš prehľad o tom, ako zarobia ľudia na podobných pozícicách. Otvoríš profesiu, svoj región a nájdeš si ponuky.

anonym_2038bf
Dnes o 05:59

@anonym_autor ahoj, robim + rozpocet, kazdy rok je to rozne, cca 8-12 zdrojov, rozpocet treba vypocitat, napisat ziadost a vediet obhajit a podla zdrojov samozrejme kazdy mesiac rozuctovat mzdy. Niekedy je jeden zamestnanec plateny aj zo 6 roznych zdrojov podla hodin, takze nie je to uplne jednoduche, ako by si clovek myslel. A samozrejme statistiky, vykazy, interne smernice.

autor
Dnes o 06:21
@anonym_286e01

@anonym_autor tretia otázka za tri dni. Ako sa pripraviť na pohovor na pozíciu personalistky a mzdárky? Vysvetlí mi niekto zákon, ktorý používajú personalistky a mzdárky? A teraz, keď si si uvedomila, že sa nechceš učiť nové zákony, tak vlastne možno je aj dobre, tam kde si, len nevieš či zarábaš dobre. Ak si naozaj mzdárka a personalistka, tak máš prehľad o tom, ako zarobia ľudia na podobných pozícicách. Otvoríš profesiu, svoj región a nájdeš si ponuky.

@anonym_286e01 dobre. Ešte že je jeden jediný človek na Slovensku, ktorý má otázky ohľadom mzdového účtovníctva.ak nemáš čo povedať k veci, tak sa nezapajaj prosím ťa.

autor
Dnes o 06:21
@anonym_286e01

@anonym_286e01 a ponuky je jedna vec, mne tiež na pohovore vraveli niečo iné ako čo všetko robím teraz. Preto sa pýtam na osobne skúsenosti...

autor
Dnes o 06:22
@anonym_2038bf

@anonym_autor ahoj, robim + rozpocet, kazdy rok je to rozne, cca 8-12 zdrojov, rozpocet treba vypocitat, napisat ziadost a vediet obhajit a podla zdrojov samozrejme kazdy mesiac rozuctovat mzdy. Niekedy je jeden zamestnanec plateny aj zo 6 roznych zdrojov podla hodin, takze nie je to uplne jednoduche, ako by si clovek myslel. A samozrejme statistiky, vykazy, interne smernice.

@anonym_2038bf dakujem

anonym_56e205
Dnes o 06:32

@anonym_autor prihlasovanie, odhlasovanie, prac zmluvy podla podkladov, spracovanie miezd, agenda s poistovnami a du.
Co povazujes za prace pomimo?

anonym_1ca904
Dnes o 06:38

@anonym_autor tu si myslím, že zohráva úlohu aj miesto výkonu práce. Moja sesternica na východe robí za 1100 eur v čistom + stravné + daňový bonus a ja na západe mám o hodne vyšší plat a kopec benefitov, čo ona môže len snívať.

anonym_45a640
Dnes o 07:43

Je uplne jedno kolko kto za pracu mzdarky dostava. Otazne je, co mas v pracovnej zmluve, aku napln prace a co su tvoje pracovne povinnosti. A k tomu mas uvedenu mzdu. Ak si zmluvu podpisala, suhlasila si so vsetkym v zmluve. Ak robis este vela prace pomimo tvojich zmluvnych povinnosti, je to len a len tvoja vlastna chyba. Bud to stopnes alebo povedz, ze to robit budes, ale za adekvatnu financnu odmenu.