icon

Náplň práce vedúcej na Shell benzínke

27. dec 2024

Dobrý deň, čaka ma pohovor na vedúcu na Shell benzínke. Prosím čo všetko obnáša táto práca? Robila som 7 rokov ako zástupca vedúceho v Bille. Veľmi túto prácu chcem, bol by to pre mňa kariérny postup na vyššiu pozíciu. Prosím veľmi o info. Ďakujem. P.s. roboty sa nebojím aj keby trebalo tovar vykladať, aj pokladňa a aj príprava hotdogov aj v Bille ako zástupkyňa som robila všetko.

ovaaa
27. dec 2024

To ako fakt? Máš záujem o prácu o ktorej nevieš čo je jej náplňou a riešiš to na MK? Firma by mala mať pri požiadavke na zamestnanca náplň práce a ak nie, je telefón, spýtaj sa. Komunikuje a ukáž, že máš záujem.

autor
27. dec 2024

@ovaaa viem podľa popisu, ale zaujímajú ma reálne skúsenosti. Či vedúci robí nocne, čo okrem kancelárie robí. Vieš, na pohovore ti povedia ale realita je veľa krát iná.

melanta
28. dec 2024

Podstatná je zmluva. A čo je v nej. Ak tvrdia, že vedúci robí iba pondelok až piatok osmičky, nech to tak je v zmluve. Vyžaduj to, presný popis pracovného času a nenechaj sa oblbnúť, že v zmluve je niečo iné, ale určite budeš robiť len ako vravíš. Nech je súčasťou zmluvy aj pracovná náplň, nech máš na papieri vyjasnené, vo je tvoja úloha, nech potom nerobíš všetko. Rovnako tak nech je v zmluve konkrétna pumpa. Ak nebude a majiteľ má aj iné pumpy, bude tá môcť poslať kedykoľvek aj na inú, kľudne aj do iného mesta a nebudeš môcť nesúhlasiť.

autor
28. dec 2024

@melanta návrh zmluvy ešte nemám, známy ma tam volá pracovať, stretnutie som mala včera, no ten, čo prevádzkuje benzínku musel náhle odísť lebo mu manželka práve začala rodiť. Ale ďakujem ti, dám si na toto pozor. A ak to tam nebude tak môžem o to požiadať aby to doplnili? Má práveže viac púmp, ďakujem, ani by ma nenapadlo aby bola v zmluve táto konkrétna.

maty112
12. mar 2025

Veduca na shellke robi toho moc...a ked niesu ludia musi robit aj za chybajuceho, pokial nema zastup, ma velke tlaky na seba od prevadzkovatela, potom chodia tajne kontroly, ak ma zle hodnotenie idu po peniazoch, a po stolicke...ked treba robi za kasou, prebera tovar..no vzivote... ale toto je konkretne na Shellke...