icon

Nárok na príspevok 800 EUR pre nových učiteľov

klincek91
13. máj 2025

Ahojte, chcem sa opýtať, či mi vzniká nárok na príspevok 800€ pre štátnych a verejných zamestnancov, keď som len v polke mája nastúpila prvýkrát do zamestnania ako učiteľka?

Strana
z3
zuzana76
14. máj 2025
@mogaa

@nikaeli tak mám viac známych učiteliek a teda ani jedna nepracuje 7,5 hodín denne🙂 takže pobavila si....netvrdím že učitelia si nezaslúžia viac, ale viac si zaslúžia aj ostatné profesie, učitelia nie sú ničím výnimoční....

@mogaa som ucitelka a pracujem denne 6,5 hodiny plus praca na doma

nominativ
14. máj 2025

Ťažko sa hádať s obmedzenými ľuďmi, ťažko niečo vysvetľovať. Ich scvrknutý jednoduchý svet, kde sú súvislosti jedna veľká neznáma a väčšiu pravdu má ten, kto viac kričí - to nedokážu pochopiť. Nemajú kapacitu.

micusa2222
17. máj 2025
@klincek91

@micusa2222 Rešpektujem ľudí, ktorí pracujú tvrdo a fyzicky náročne. Ale znižovať hodnotu učiteľskej práce len preto, že nie je o rannej šichte od 3:00 je nepochopenie toho, čo učiteľ naozaj robí.

@klincek91 ale každý si vyberie, čo ho baví..učiteľ vie, do čoho ide...

sella38
17. máj 2025
@micusa2222

@klincek91 ale každý si vyberie, čo ho baví..učiteľ vie, do čoho ide...

@micusa2222 presne tak ako to vedia aj ti pekari, ci smetiari, ci?

micusa2222
18. máj 2025
@sella38

@sella38 áno,,, a prečo by mali byť odmenení len učitelia, len štátna správa ,,,keď sú aj iné profesie náročné a platovo nedocenené,,,a to pracujem v štátnej správe....

zuzkaaa11
30. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov to je ale drzost ano viackrat lebo stale su podhodnotene skuste z toho vyzit ze sa nehanbite a zavidite hanba... Clovek studuje aj vs a ma takyto plat?? Ini vzdelani ludia su na inej urovni a preco by sme mali mat minimalky ze sa nehanbite

zuzkaaa11
30. máj 2025
@zuzkaaa11

@gov to je ale drzost ano viackrat lebo stale su podhodnotene skuste z toho vyzit ze sa nehanbite a zavidite hanba... Clovek studuje aj vs a ma takyto plat?? Ini vzdelani ludia su na inej urovni a preco by sme mali mat minimalky ze sa nehanbite

@zuzkaaa11 a inflacia vam nic nehovori?? Vy mate neustale rovanky plat?? Vsetko ide hore tak aj platy

zuzkaaa11
30. máj 2025
@sella38

@sella38 presne tak

ivulec1
19. sep 2025
@micusa2222

@klincek91 nemyslím, že je to tak hrozné...a čo pekári, / budíček - 3:00 ráno, smetiari- -4:00 ráno/, mäsiari - chladiaci box- miesto práce/... tí čo ??

@micusa2222 je pravda ze niekto musí vstávať o 3ej ráno ako pekár, smetiar,ale nemajú takú zodpovednosť ako učitelia. Naopak ja učiteľky v škôlke obdivujem mať zodpovednosť za toľko deti je fakt odvaha

Strana
z3