Návrat na SK

anywianko
3. júl 2018

Ahojte 🙂.Momentálne sa nachádzam v zahraničí a fyzicky to už nezvládam.Mám problém byť dlho na nohách, býva mi zle.Pracovala som aj na Sk ale nenašla som nič také čo by mi vyhovovalo.Chcem sa vás opýtať či neviete o nejakej pracovnej pozícíí kde to nie je fyzicky náročné.Moje zdravie mi nedovoľuje dlho stáť ani zdvíhať ťažké veci.Ďakujem za všetky odpovede 🙂
(Uštipačné poznámky a komentáre ktoré nebudú mať nič spoločné s mojou otázkou budem ignorovať)

zuzana76
3. júl 2018

vratnicka

anywianko
autor
3. júl 2018

@zuzana76 netreba na to nejaké vzdelanie? Alebo kurz?

jessica83
3. júl 2018

@anywianko recepcna.a na vratnicku netreba nic.na recepcnu jazyk a pc

zuzana76
3. júl 2018

@anywianko nie, netreba nic, vratnicka pracuje v kazdej vacsej institucii, na skolach, uradoch atd...

alex666
3. júl 2018

Recepcna, pokladnicka v obchode, teraz je taky nedostatok zamestnancov, ze podobnych ponuk je milion. Neuviedla si s cim mas skusenosti alebo co robis. Ak mas na to predpoklady, mozes skusit aj jednoduchu kancelarsku pracu ako zakaznicka podpora, call centrum a pod.

nela6
3. júl 2018

@anywianko ved nevieme co vies ponúknuť zamestnávateľovi, ako ti poradit? 🙂

anywianko
autor
3. júl 2018

@alex666 Mám prax v obchode (potraviny, športový obchod) logistike, promo, v rýchlom občerstvení, order picking, call centrum.
Zatiaľ nič moc...sú to len začiatky.Angličtinu ovládam s PC problém nemám.Študovala som grafický dizajn.
Mám len problém dlho stáť 6 dní v týždni.Kľudne príjmem aj prácu vrátničky.

alex666
3. júl 2018

@anywianko No ak je to tak ako pises, tak s anglictinou, ovladanim PC a vseobecne prijemnym vystupovanim si na SK najdes pracu uplne v pohode. Zalezi od lokality, samozrejme. Ale kludne by som na tvom mieste skusila nejaku zakaznicku podporu, call centrum prip. aj recepcnu. Vravim, ze zavisi, kde na SK budes

bobulko
3. júl 2018

@anywianko ak si zdatna v anglictine a chces sa vratit niekde poblizko ziliny, tak u nas vo firme hladaju ludi. americka firma, ktora sa zaobera prekladmi a lokalizaciou, komunikacia vyhradne v anglictine a aj casti pohovoru su v anglictine. kludne napisem viac detailov v sprave

deti95060810
3. júl 2018

však si daj kariera.sk a tam si zadáš čo hľadáš a niečo nejaké ponuky ti vyhodí...🙂

lula313
3. júl 2018

Skus korporaty. Keď vieš po anglicky, tak tá zoberú, lebo majú nedostatok zamestnancov..

anywianko
autor
3. júl 2018

@alex666 Košice 🙂.Už reagujem na ponuky.

eru331
4. júl 2018

Tak potom fajn, dúfam sa ti podarí nájsť si niečo, čo ti bude vyhovovať po všetkých stránkach

anywianko
autor
4. júl 2018

@eru331 Ďakujem krásne.🙂 Ešte sa snažím udržať v zahraničí.Ale chýba mi domovina.

anywianko
autor
4. júl 2018

Alebo by ste mi mohli ešte napísať kde pracujete vy 🙂 ako ste spokojné s pracovným časom a tak 🙂 potrebujem sa zorientovať trošku lebo mám pocit, že sú obľubené ponuky ako predavač/operátor výroby a podobné práce kde človek strávy polovicu života.I keď niektoré slečny ako predavačky to nemajú zlé 🙂.

yanni
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nela6
4. júl 2018

@anywianko co znamena, ze s PC nemas problem? Po mne teraz ostava praca ako senior citrix admin, ked tak napis

anywianko
autor
5. júl 2018

@yanni Už zase nemáte čo robiť len prispievať do diskusie ktorá sa vás netýka a ďalších 10 tu nabehne rozprúdiť vášne? Ak nemáte čo dodať len provokovať tak si nájdite inú diskusiu.Nikto teba ani iné ženy ktoré sa nudia nenúti čítať moje príspevky.Tak sa preklikni inam.Ďakujem za pochopenie.

alex666
6. júl 2018

@anywianko No keď by si bola v Košiciach a naozaj máš dobrú angličtinu a PC znalosť (bežné užívateľské veci ako MS Office, Outlook a pod.) skús sa prihlásiť na nejakú juniornú pozíciu do AT&T. Oni tam otvárali call centrum pre zákaznícku podporu, je to výborná štartovacia pozícia a plat je na miestne pomery tiež slušný.
Ak nie to, tak by som skúsila tú recepčnú.

anywianko
autor
6. júl 2018

@alex666 Viem po anglicky tak, že v bežnej komunikácií nemám problém porozimieť ani odpovedať.Ale myslím, že do tejto firmy sa odvážim ísť asi až neskôr.Myslím, že na AJ musím ešte popracovať...hlavne čo sa týka menej používaných slovíčok.Ďakujem ti za radu 🙂 aj všetkým vám ktoré ste mi poradili v tejto dileme 🙂
Do KE sa možno vrátim možno nie...ale chcem mať do predu premyslené všetko aby som znovu nezobrala len prácu na rýchlo a potom zistila, že trpí len moje zdravie.