Návšteva lekára a priepustky
Ahojte,
chcem sa spýtať ako je to s návštevou u lekára. To, že mi musí zamestnávateľ poskytnúť voľno na dobu nevyhnutnú a to ostatné už som si naštudovala na nete. LEN jedna vec mi nieje jasná. Či mi priepustka platí celý deň alebo len 4 hodiny. Gynekologičku mám v tom istom meste ako mám bydlisko, akurát pracujem mimo miesta bydliska ( obch. zástupkyňa-každý deň v inom meste) . Čiže...keď pôjdem v apríli znova do poradne, môžem sa vrátiť domov a ostať doma ? Tak isto mám v apríli prvé 3D a to nebude na pol hodinu a tiež by som sa chcela vrátiť domov. Len teda neviem, či môžem, alebo musím ísť po ošetrení do práce. (nemám naštudovaný Zák.práce 2013)
Ďakujem za odpovede.
Ahojte, chcem sa spýtať ak som 3: dni po sebe bola na vyšetreniach so synom a lekárka mi dala papier za každý jeden deň zvlášť budem mať platené ako celý deň v práci? Daňový bonus mi bude vyplatený ak som bola takto doma 3 dni. Ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, chcela som sa opýtať, že ak potrebujem ísť v sobotu na pohotovosť tak ako fungujú priepustku tam ?