Návšteva psychiatra - potvrdenie pre zamestnávateľa
Chcela by som ísť prvýkrát psychiatrovi, lebo mam pocit, že to bez liekov už nezvládnem. V práci sa neustále pretvarujem, aká som šťastná a v pohode. Ale nie som.
Keď donesiem do práce razitko, že som bola u psychiatria, bude sa to tam riešiť? Budú sa ma pýtať?
Zober si dovcu
Alebo chod v ten deň aj k inému doktorovi
@anonym_autor vypytaj si razitko od obvodnej
@anonym_autor Zavisi to od konkretnych ludi. U nas v robote to nikomu nevadi. Ale zial poznam ludi, ktori s tym v praci problem mali, stale je to bohuzial tak 50/50 by som povedala.
Ja by som to riešila. Ale nie preto, aby som to mohla použiť proti zamestnancovi. Ale aby sme sa spolu rozprávali, ako jeho stav ovplyvňuje prácu a zároveň naopak, ako práca ovplyvňuje jeho stav a aby sme mu ako zamestnávateľ pomohli, ak bude mať náročné obdobie - či už zmenou pracovného času, úloh, povinností, dať dlhšie pauzy, dať ho do inej kancelárie (ak mu nevyhovuje aktuálna) atď. Zároveň, ak viem, že má človek náročné obdobie, ak viem prečo a viem, že niečo robí, aby sa to zlepšilo, tak viem akceptovať výpadky výkonu. Ale to záleží na tom, akých ľudí máš v práci. Či je vedenie hoci direktívne, ale ľudské alebo ľudí berú iba ako výkonný nástroj.
Takisto s tym mavam problem ked chodim na kontroly k psychiatricke a bud si zoberiem homeoffice alebo dovolenku

Zober si dovcu
Alebo chod v ten deň aj k inému doktorovi