icon

Názor na pracovnú ponuku - administratívny pracovník pre e-shop Solík SK

martinna181
9. feb 2022

Ahojte, čo hovorite na túto ponuku ? Nie je to malý plat na rok 2022, keď všetko ide hore ?
https://www.profesia.sk/praca/solik-sk/O4251208
(Zamestnanie mám)

Strana
z2
martinna181
autor
9. feb 2022

@simca06022011 vrámci srandy 😁 samozrejme sa to na pohovore každý dozvie a myslíš, že to je práca aj pre chlapa ? Možno pošlem bratrancovi

simca06022011
9. feb 2022

@martinna181 ja mam iba chlapov na vsetkych poziciach 😂 cize preco nie?

martinna181
autor
9. feb 2022

@simca06022011 a ak smiem vedieť, v akej sfére pracuješ? 😄

luna379
9. feb 2022

Ahoj, máš tam 800 v hrubom + kvartálne odmeny a príplatky.

Ja mám plat 1100€ v hrubom + kvartálne odmeny a príplatky a reálny priemer platový aj s nimi mám cca. 1800€ v hrubom.

Ale tak my máme odmeny dosť vysoké. Mne 4x do roka príde v podstate dvojnásobný plat a jeden krát do roka skoro trojnásobný. Ak sú odmieny smiešne, symbolické, moc ti to na plate neurobí.

simca06022011
9. feb 2022

@martinna181 nie nesmies :D okrem ineho mame aj jeden "vacsi" eshop.. a mame tam veru aj administrativneho pracovnika s takouto naplnou prace. V podstate je to velmi kludna a pohodova praca, sem tam nervicky, ked je nejaky "temperamentnejsi" zakaznik, alebo sa vynimocne riesia nejake "komplikovanejsie" reklamacie, ale to uz vezmu potom ludia nad nim...

simca06022011
9. feb 2022

Inak vidno, ze to bude nejaka sikovna (podla recenzii tu) ale mensia firma, podla emailu rodinna, aj ten inzerat je napisany zaujimavo🙂 Pozadovana prax 2roky a vhodne pre absolventa (?) 🙂 Tam vezmu sikovneho cloveka, ktory im bude sympaticky a bude im doplnat tím. A ten tam bude mat klud :D

marlent
9. feb 2022

@viestta akoze ono sa da sa do toho dostat lenze to trva ja mam vystudovany marketing cestovny ruch a teda momentalne pracujem ako nakupca,fakturant a expedient v kovovyrobe zo zaciatku totalna tma teraz aspon nieco no stale ani po roku nie som ani na 50% vedomosti co ma napr moj sef alebo robosi...je to fakt divocina

marlent
9. feb 2022

@simca06022011 nemyslim ze hude may klis spolupracujeme s tou firmou a teda je to jedna z najrychlejsie odpovedajucou firmou na dopyt nehovoriac o tom ze fakt mega ochota, velmi prijemne vystupovanie ale ako som pisala to je vnimanie mna ako zakaznika uz boh vie ake maju vztahy medzi sebou na pracovisku

simca06022011
9. feb 2022

@marlent to ze su rychli a ochotni neznamena, ze tam nie je klud, to ze maju pracu a su vytazeni, to je prave plus, nic nie je horsie ako sediet v kancelarii a cakat do coho pichne clovek... nekonecne presedene hodiny. Ja som skor myslela, na to, ze je to jedna z pokojnejsich pozicii, realne keby si taku poziciu videla ako to funguje tyzden / dva = to na to bud clovek je a je v klude, alebo nie je a je v strese. Ak je tam nejaky vnutorny problem, kvoli comu by napr. mohla byt fluktuacia, tak to sa aj tak ukaze neskor. Takato pozicia je uplne pohodova, az na tie pripady co som opisala, v klude by som ju isla robit pre akykolvek eshop, keby som nemala ine zameranie 🙂

Strana
z2