icon

Nechcú mi dať dovolenku, ktorú potrebujem kvôli škole

skwary
9. jan 2014

Zamestnávateľ mi nechce dať dovolenku a ja potrebujem ísť do školy na 4 dni ,ako mám postupovať? Rozmýšlal som aj nad výpoveďou ale je to už budúci týždeň a keď by som ju podal zajtra a od pondelka neprišiel do roboty pravdepodobne dostanem absenciu a to som počul ,že sa to so mnou môže ťahať...Ako mám postupovať ,prosím poraďte.(do školy som vrazil nemalé peniaze nechcem to nechať len tak )

Strana
z3
aduskatt
10. jan 2014

@h2 tak manzel s tym nema problem, ale napriklad ja, este kym som nemakala sama na seba som aj so 40 horuckou musle aprist do prace a odovzdat peniaze, kedze som robila v banke, proste niekde sa to neda☹

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
mima4
10. jan 2014

@fidka79
pre nas je napr. dovolenka na 4 dni uz dlhodobejsia dovolenka... my uz teraz v januari si planujeme dovolenky na cely rok.. nadriadeny ma prehlad a pravdaze, pokial planujem ist v aprili na tyzden mimo, uz vo februari oboznamim s tym sefa 😉 Ten zamestanvatel tiez musi zabezpecit zastupitelnost, kto pracu za mna spravi..pravdaze toho cloveka čakajú nadčasy..lebo bude robiť aj moju pracu,..pravdaze tie nadčasy nebude mať zaplatené 🙂

adahk
10. jan 2014

@kikina84 júj nemáš pravdu, prvých 10 dní ti platí maródku zamestnávateľ takže má nárok ťa ísť skontrolovať a to v čase od 06,00 do 22,00., pokiaľ si na PN dlhšie ako 10 dní , ďalej platí nemocenské sociálna poisťovňa a potom už na kontrolu chodia oni.

Strana
z3