icon

Nespravodlivé pracovné zaťaženie

23. mar 2025

Ahojte mate aj vy skusenost vo vasej praci s tym ze by mnozstvo prace ktoru vykonavaju alebo vykonavali bene 3-4 ludia zrazu prehodia na jedneho cloveka a ked ten clovek to nestiha a robi chyby tak ho zvozia?..mne sa to deje teraz a uz to zacina byt neunosne..riesila som to so sefkou ale akurat to dopadlo tak ze sme sa fajne pohadali neviem ci ma aj nevyrazia..ja neviem co je toto za system dnes..

Strana
z2
alica110
27. mar 2025

@denkabemommy Presne tak a makal do zničenia zdravia kvôli tomu, aby mal šéf ďalšiu nehnuteľnosť, exotickú dovolenku alebo drahé auto. No nas***

denkabemommy
27. mar 2025

@alica110 ale však nech si kúpia, popravde si to aj zaslúžia, keď dokážu na to zarobiť. Jediné s čím nesúhlasím je preťažovanie zamestnancov. Čo robia so svojimi peniazmi mi je úplne jedno.

alica110
27. mar 2025

@denkabemommy Lenže niektorí sú takí “šikovní”, pretože zamestnancovi dajú minimum. To nie je šikovnosť, ja to nazývam inak.

tarvika
27. mar 2025

za mna taketo nieco prichadza do uvahy, iba ak adekvatne tomu zvysia plat. Rozpravala by som sa s vedenim dovtedy, kym by sa situacia nevyriesila k mojej spokojnosti, alebo by som si hladala inu pracu. Pred par rokmi mi odisla kolegyna a ostala som sama na pracu nas dvoch. Po par mesiacoch nas presunuli na ine oddelenie, kde som hned sefke povedala, ze momentalne robim uz pol roka pracu za dvoch a chcem zvysit plat. Povedala, ze zisti co sa da robit. Myslela som ze prihodi par stoviek, ale plat mi takmer zdvojnasobila. Ked mi potom este prihodila postupne par dalsich uloh, uz zom sa nestazovala, ekdze to mam paradne zaplatene. zadarmo by som to veru nerobila.

Strana
z2