Neviem sa rozhodnúť s výberom novej práce
Neviem sa rozhodnúť.Mám možnosť zmeniť prácu,ale samozrejme váham.Teraz som spokojná z dôvodov:super kolektív,15min autom,ráno stíham v pohode 3 deti a ešte vyvenčiť aj psa,pracovná doba 8:15 do 20:15keď potrebujem niečo vybaviť vždy mi vyjde šéfka v ústrety,práca ma veľmi bavi.Vadí mi +-17smien mesačne zaplatene ako základ,firma to neberie ako nadčas,nadrábanie prestávok,nadrábanie sviatkov.Druhá práca 13smien,nočné,25min autom,od 7 do 7,fyzicky o dosť ťažšia,infekčné prostredie.Ráno by bol problém s deťmi kým by som prišla z nočnej,muž chodí na 5:30 a boli by 2,5hod od samé,kolektív trochu problematický,plat o cca 200€ vyšší.
Ja by som radšej zostala. Ak si tam šťastná.... Máš dobrý kolektív, dobrú sefku.... Prípadne hľadaj ďalej. Ta druha práca je vlastne platovo lepšia, ale ťažšia, blbý kolektív.....no neviem? Či tie peniaze stoja za to?
@andrea_ff pozerám momentálne na to,aby som bola viac s deťmi,tých 17 niekedy 18 smien je ozaj cítiť doma.Plat nie je prvoradý,sme na tom slušne,ale zas nie natoľko aby sme si dovolili,že zostanem bez práce.V druhej práci by som mala kamarátku,ibaže nie každý deň samozrejme.
za mna ani jedna, hladam tretiu pracu
@belle_vie v terajšej práci sa chystá v lete prepúšťanie a nemám istotu či zostanem.Preto už teraz pokukujem po niečom.Inak by som asi neuvažovala o zmene,aj keď niektoré veci ma vytáčajú,hlavne tie neplatené nadčasy a nadrábanie.Vdaka kolektívu a stále pomerne slušnému platu som to brala akoze o.k
Ani jedna praca, este hladaj. Zatial ostan tam kde si.
mesačne 17 zmien po 12 hodín?? Pri 3 deťoch?Bez zaplatenia nadčasov? Si sa s koňom zrazila? To by muselo byť sakra dobre zaplatené......a možno ani tie peniaze by mi za to nestáli vo firme,čo sa takto správa k zamestnancom
no ja iba cumim co su ludia ochotní robit... ani jedna praca z toho nie je dobra..
@rozculena nezrazila som sa s koňom, ale vďaka za komentár

Pre mna ani 1 praca neznie ako terno. Asi by som este pohladala.