icon

Nezhody medzi pedagogickým zborom

21. jan 2023

Ako ste vysvetlili detom zle vztahy v pedagogickom zbore?

koniarova
21. jan 2023

Prečo by som to robila? Čo mňa po vzťahoch v zbore.

marfikchov
21. jan 2023

To, čo sa deje v zborovni rodičov a tobôž deti nič

kamatopo
21. jan 2023

Teraz sa pýtaš ako pedagóg,alebo ako rodič?

patka06
21. jan 2023

Pokiaľ sú to zlé vzťahy, ktoré nenarušujú vyučovanie, teda neškodia deťom, vysvetlila by som dieťaťu - primerane veku, že sa ho to netýka, nie každý s každým musí dobre vychádzať.

taminka1986
21. jan 2023

Pokial to nenarusa vyucovanie a sk.vysledky mojho decka tak nech si aj vlasy sklbu ked chcu😂

euka210
21. jan 2023

@kamatopo no, dobra otazka...ako rodic o vnutornych nezhodach tazko nieco vie. Zly kolektiv v skole, no katastrofa...ale ucitelia by mali byt natolko profesionalni, aby to ziaci nepocitovali.

kamatopo
21. jan 2023

@euka210 my sme to mali na škole cca 10 rokov dozadu keď bol syn školopovinny ,no čo k tomu dodať. Ako píšeš čistá katastrofa. Našťastie prišla nová riaditeľka a tá ich dala do laty. Pri dcére je to už fajn.

deti95060810
21. jan 2023

zažili sme asi pred 4 rokmi - pomerne krátko pred coronou...
na riaditeľa sa dostal človek, ktorý nevyhovoval väčšine ped. zboru. Bolo to veľmi nepríjemné obdobie....

patus_2
22. jan 2023

Akékoľvek problémy sú medzi učiteľmi, tie musia zostať za dverami zborovne a deti o tom nemôžu mať ani len potuchy, že sa niečo deje. A to ma platiť všade, nielen v školách. Zákazník, pacient, študent nemôžu pocítiť, že niečo medzi zamestnancami nieje v poriadku.

benit
22. jan 2023

Ako o nezhodach vedia rodicia? A preco vysvetlovat detom? Asi som mimo.
Robim na skole a mali sme kolegynu, ktora takto obvolavala rodicov svojej triedy a kydala na kolegov a vedenie. To sa roznasalo medzi ostatnych rodicov. Nic z toho nebola pravda, vsetci jej ublizovali, boli proti nej ....Uz je byvala kolegyna.