Je 780 eur čistého nízka mzda pre mzdárku?
Ahojte, myslite, že je nízky plat pre mzdárku, personalistku mám II. stupeň VS. 780 v čistom? Skúsenosti mám, robila som celých 5r popri VS, rok po škole a potom som bola na MD/RD.
Ďakujem za nazory
Ak ti to pomôže pred 5 rokmi som skončila VŠ II. stupeň z toho 3 roky robím mzdarku (2 roky som robila administratívneho pracovníka) v priemere mám v čistom mesačne 2x toľko čo ty (TT kraj) mám okolo 100 ľudí
Fuha, neviem si predstaviť mat s takou náplňou práce a s vysokou školou plat menší ako vo fabrike...
@martinnka_h tak to je naozaj super plat, v dobrom zavidím 😅
Tiež robím mzdárku v TN kraji a v mojom meste alebo okolí nikto viac za túto pozíciu neponúka, takže z mojej skúsenoti je to málo, ale realita.
@11e207 môžem sa spýtať kolko cca ludi máte ?
Ja konkrétne niesom dobrá vzorka na porovnanie pre vás, ja nerobím len mzdy ale mám kumulovanú pozíciu ekonomky/administratívneho referenta a nemám VŠ, zamestnancov mávam 15-20
@11e207 aha takže všetko čo treba spraviť v jednej pozicíí 😀
Všetko 😃 to je malá spoločnosť.. ale pozerala by som sa aj po iných ponukách s lepším platom stále na vašom mieste, navyše s titulom.
veľmi málo
nová práca 🤔
zodpovedna, pedantna praca... ten plat ti ako ponukli zo zartu? ten zamestnavatel je asi riadne mimo realnych miezd
moje mzdárky majú v priemere 1600 -1800 v hrubom a ani zďaleka nemajú toľko ľudí, 90% z nich stredoškoláčky .
@diamont00 zrejme áno, no skúsim požiadať aspoň o 100€ viac
@subartic no nič idem asi k Vám keď ste z TN 😆

@mogaa veď samozrejme ... Ale pre lepšie pochopenie som tu napísala čo mi reálne príde na úcet, nie sumu v hrubom