Nočné zmeny muža narúšajú dennú rutinu
Ahojte baby, môj muž pracuje na zmeny, nočné, ranné, poobedne. Nočné sú pre mňa strach a hrôza. Ten týždeň ako ma môj muž nočné, nesmiem nič, ani buchnut, ani dýchať hlasnejšie. Momentálne som tehotná a začína ma to už vážne hnevať. Vždy aj teraz len čakám kým sa zobudí aby som mohla fungovať, napr. treba lo by upratať byt, len musím počkať kým sa zobudí a to znamená ze mam po celom dni zabitom...
Nevravím, treba sa vyspať ale preboha živého aby mu vadilo, že ja budem v byte popri jeho spánku fungovať, variť, umývať riad, vysavat, upratovať? A keď sa malé narodí hneď vravel ze bude chodiť spať k rodičom. Už som vytocena. Ako to máte prosím VY? 🙂
@jenisjenis myslím,že chlap chce ísť spať inde,lebo doma evidentne manželka potrebuje v čase,keď chce oddychovať vysávať a variť a tak. Myslím,že nechce ísť spať,lebo maminka ho prikryje a da mu pusinku 😉
@gabriela2952 presne tak...a keď bude mať on voľno bude vyspatý a ona bude unavená lebo 5x v noci bola hore tak som zvedavá či ju nechá spat pol dňa a postará sa o dieťa aby dobila baterky... Ja nechcem strašiť ale väčšinou to takto ideálne nie je. A nedaj bože fakt bude mať kolíky alebo ochorie tak to bude veľa plaču. Dosť bude mať stres z dieťaťa tak ešte on jej bude nakladať že je unavený. Muži sú v tomto dosť sebci. Bohužiaľ.
@lilizzachy no ved chcela by som vidieť ksichty tých žien co sa tu tvária aké je to ôk keby im to oznámil ich manžel:D
Ja sa mu ale, že vôbec nečudujem. Vy @autorka spíte celú noc. On nespí. Keď niekto pracuje na zmeny je to neskutočná zátaž na bežné fungovanie. Nie je to pre každého. Musí sa človek naučiť žiť s otočený režimom. V noci pracujem, cez deň spím. Veľa ľudí, keď sa po nočnej zmene nevyspi, je nervóznych, neverlích, čo je samozrejme pochopiteľne. Nech si to každý skúsi, kto to tu obhajuje. Obdivujem ľudí, ktorý po nočnej dokážu šoférovať.

A čo keď robi technika? V noci je 8 hodín hore a je jedno že sedí. Ako ma fungovať bez spánku prosím ta? Skus si to, možno pochopíš.