Ochranná lehota v skúšobnej dobe
Dobrý deň. Ku dňu 28.10. som podala o ukončenie pp v skúšobnej dobe.Koľko dní mi plynie ochranná lehota ? Môžem ísť v ochrannej lehote napríklad toho 28.10. na očr ?
@anonym_autor Ahoj a preco chces ist 28.10.,ked mas v ten den ukoncenie pp v skusobke na ocr?
prepac, ty co spekulujes? ty vies ze dieta bude 28.10 chore?

@anonym_autor vies co ja som dostala dnes vypoved, v skusobnej dobe si na mne vyskusali kameru s odposluchom o ktorej som netusila ( vyjadrila som sa ze skusobna doba je siper na to ze mozes kedykolvek odist) a poviem ti uprimne podpis im to a hladaj si cestne nieco normalne nema to vyznam s tymi magormi. Rano ma cakala za tuto vetu vypoced
Ach, tieto špekulantky.........
Ach, tieto špekulantky.........
@anonym_4d45b0 hlavne to nebude vobec podozrive :D
prepac, ty co spekulujes? ty vies ze dieta bude 28.10 chore?
@anonym_364599 slušne som sa spýtala a odpoveď nedostala. Len samé odsúdenie. To je také slovenské
@anonym_364599 slušne som sa spýtala a odpoveď nedostala. Len samé odsúdenie. To je také slovenské
@anonym_autor také slovenské je skôr, klamať a podvádzať že hej 😂
@anonym_autor také slovenské je skôr, klamať a podvádzať že hej 😂
@janai1 koho som oklamala a podvádzala 😞
@anonym_autor autorka, slovenske je to,ze sa na taketo nieco pytas a spekulujes zazracne s datumom ukoncenia pp a s tym istym datumom ocr 🤷♀️ Nehnevaj sa, ale sama si si tieto odpovede sposobila...Az priliz okata zhoda nahod datumu?🤷♀️ Nuz co ine si cakala...A ked uz dopredu vies,ze dieta bude chore od toho datumu, tak uz si lepsia ako Copperfield, ktory dokazal prejst cez stenu, alebo svoje dieta naschval vystavis chladu, aby prechladlo? 🤔 Bez urazky, ale najskor sa zamysli co by si chcela spravit, teda min v myslienkach nadtym operujes a potom ci to vobec hodis na forum...
@anonym_autor autorka, slovenske je to,ze sa na taketo nieco pytas a spekulujes zazracne s datumom ukoncenia pp a s tym istym datumom ocr 🤷♀️ Nehnevaj sa, ale sama si si tieto odpovede sposobila...Az priliz okata zhoda nahod datumu?🤷♀️ Nuz co ine si cakala...A ked uz dopredu vies,ze dieta bude chore od toho datumu, tak uz si lepsia ako Copperfield, ktory dokazal prejst cez stenu, alebo svoje dieta naschval vystavis chladu, aby prechladlo? 🤔 Bez urazky, ale najskor sa zamysli co by si chcela spravit, teda min v myslienkach nadtym operujes a potom ci to vobec hodis na forum...
@motylik2559 veď to je jedno aj keby choré bolo tak nie je nárok na očr ani na nič po dátume ukončenia pretože išlo o skúšobnú dobu. Ak by som chcela tak som mohla ísť na očr počas skúšobnej ale nešla som.
@motylik2559 veď to je jedno aj keby choré bolo tak nie je nárok na očr ani na nič po dátume ukončenia pretože išlo o skúšobnú dobu. Ak by som chcela tak som mohla ísť na očr počas skúšobnej ale nešla som.
@anonym_autor Tak na co sa pytas na ocr k poslednemu dnu v praci teda??
@anonym_autor spekulujes. na co. raz mas dieta chore, ides na ocr alebo muz. ale dieta zrazu ochorie ked ti skonci tpp, je viac nez nahoda. 🙂 zase nezeriem seno.
@anonym_autor ochranná lehota je 7 dní, na ocr môžeš ist
@anonym_autor nie vždy je ochranná doba 7 dni, ak prac.pomer trval kratšie ako 7 dni, je toľko dni, koľko trval PP.
@anonym_autor ochranná lehota je 7 dní, na ocr môžeš ist
@luliu ja si v pondelok zavolám na soc poist a spýtam sa k čomu slúži OL
@luliu ja si v pondelok zavolám na soc poist a spýtam sa k čomu slúži OL
@anonym_autor vseobecne plati 7 dni ale teda moze byt aj menej
kolko si odrobila?

7 dni