Odchod z práce kvôli šikanovaniu
Ahojte, chcela by som sa opýtať na váš názor 😊 V práci som dala výpoveď kvôli mojej kolegyni, ktorá ma sústavne šikanovala (zistila som, že z rovnakého dôvodu odišli už viaceré kolegyne predomnou). Riešila som to aj s nadriadenou, tá je jej kamoška, samozrejme sa jej vo všetkom zastáva.... V práci sme iba my dve. Myslíte si, že jej mám pred odchodom niečo kúpiť, ako poďakovanie.??... Teda vôbec na to nemám chuť, ale neviem či to nebude neslušné z mojej strany, hoc kamošky zrovnanie sme... Neviem ako sa zachovať, ona sa teraz tvári, že všetko je ok, iba z toho dôvodu, lebo som sa sťažovala. Príde mi to celé falošné,je mi z toho zle...
@fleur1111 No ak je ta moznost ze mozu byt niekde dajme tomu v zasadacke,tak by som ju nepozvala a ak by prisla tak by som upozornila ze ju som nepozvala.....fakt....to by bola aj satisfakcia🤔Uz ti moze byt u ri*i a potrestat ta za to nemoze.
To vážne jej chceš dať niečo. A za čo? Kvôli nej si teraz bez práce. Odišla by som bez rozlúčky a nekupila nič. To radšej mojím deťom kúpim niečo.
@larisa našťastie nie som bez práce, šmahom ruky som si našla lepšiu 😊 ale ak na mňa bude chcieť kydať, tak jej môj koláč v tom asi nezabráni 😃 joj, ďakujem ženy, uistili ste ma, že jej nič nedám .... Robí u nás aj jedna upratovačka na 2 hodiny, tak tej isto niečo kúpim, je to zlatíčko 😊
@gabu_lienka 🤦👍👍😃
Ja sok inak este ako studentka na Vs pracovala v kancelarii s takymi dvoma akoze mojimi nadriadenymi, vydrzala som tam tristvrte roka, tie boli super kamosky, jedna bola veduca, druha jej zastupkyna a ja som robila ucto, tvarili sa akoby zozrali vsetku mudrost sveta a jedna z nich nemsla sni SS dokoncenu, boli tam ohovaracky obrovske mna aj inych kolegov, zatahovali ma intrig, nutili ma klamat a ked prisli na to, ze u mna nepochodia s tymto tak do mna kazdy den prudili, bud jedna alebo druha a ked som sa ozvala tak tiez vyhrazacky ze ona sa pozna s vedenim😂 po tom co po mne” omylom” hodila kartonovu skatulu som dala vypoved a druhy drn som isla na marodku😂 to jej
“vedenie” ma pol roka neuspesne presvedcalo na rande a veceru s nim a este 2 mesiace po vypovedi prosilo aby som sa do prace vratila, po mesiaci tam uz tie dve neboli😂 kravy normalne ma az pot oblial ked som si po rokoch na tie kravy spomenula😂
V predošlej práci odchádzal šéf, bulo na entu, 3/4 zamestnancov ho mali v zuboch.a ešte sa mu skladali na obraz, akože pamiatka, aj mu vzadu napísali venovanie a podpísali sa🤮. Ja som nedala ani cent, no určite ! Hajzel trápny a ešte míňať na neho. Potom si kolegovci búchali hlavy že prečo išli s davom...
To si fakt taka blba? 😅🙈
@janai1 alebojablkový koláč z Prci, prci, prcičky....Inak kto je vlastnik a majitel firmy, Jeho nezaujíma, prečo ludia odchadzaju kvôli kolegyni? No mňa by to ako šéfa zaujímalo
Akože moj znamy tiež odchadzal kvoli šikane a to bol jeden z najlepšich pracovnikov a jemu dali odrobiť ešte 4 mesiace do vypovednej, kaslala by som na nich, buchla dvere a viac ma neuvidia
@cacianka ja som sa tiež takto nechala na strednej, triedna mi robila dusno, a ešte som sa jej na pero skladala, tiež som bola stupido, dnes by som povedala, že nie, kludne možu na kartu napíšať, že ja som neprispela a bodka

Ja som nepochopila otazku, ty si staršieho data, dala si vypoved kvôli kolegyni, čo ťa šikanuje a teraz sa jej chceš zložiť na darček? Ako vdaku, že odchádzaš či ako ? POradím ti, tie peniaze , čo si si vydelila, daj na charitu, kup si nota bene od predavača alebo prispej do nemocnice na detské oddelenie, alebo postihnutí robia prekrasne vianočne pohladnice a podporíš ich chranenú dielňu,ked si ich zakúpiš a budú to ďaleko lepšie využité peniaze ako kupovať niečo tej ochechule
@karolinakr dospievanie, rastieme,✌️
mali sme dve sefky, ktore drzali spolu, jedna bola starsia, vyssie postavena, druha mladsia a bola pod nou. robili strasne dusno, vela zamestnankyn odislo, pritom robota bola fajn, pracovna doba fajn.
ked sa vymenil najvyssi riaditel, zacal robit poriadky kvoli nejakym nekalym financnym zalezitostiam predosleho riaditela. kedze ta vyssia sefka o zalezitostiach vedela, ale drzala usta a krok, tak musela odist. my sme ostali ako obareni, kedze sme pod nou roky trpeli, bolelo nas z nej brucho. samozrejme, ze sa hodila na dlhodobu marodku (pricom nam vzdy marodku vycitala a bola urazena). vtedy sme dostali nadej, ze sa konecne skoncia roky sikanovania. odvtedy sme ju nevideli, neprisla sa rozlucit ani nedoniesla kolac 😅
namiesto vyssej sefky prisiel iny vyssi sef, nizsia sefka ho hned ziskavala na svoju stranu, on sa nechcel do zenskych intrig miesat, takze neriesil sikanu, navyse nizsiu sefku potreboval, lebo ona tam robila roky a vsetkemu velmi dobre rozumela a bez nej by si neskrtol. po case zacal slubovat, ze sikanu vyriesi, no zhorsil to este viac, velmi nas sklamal.
potom sa vymenil zasa najvyssi sef, ktory poznal tuto nizsiu sefku a jedneho dna poslal prec aj ju. nikto nam to nepovedal, iba sme zrazu videli, ako vypratava skrinky a neskoro po pracii sme ju videli z okna, ako nesie igelitky do auta. nemusim ani hovorit, ako strielalo sampanske 😂
tiez sme ju odvtedy nevideli, neprisla sa rozlucit, ani nedoniesla kolac. jedine, co potom po mesiacoch niekomu doniesla, bola taska dokladov, ktore mala uz davno davno odovzdat. mnohe doklady tam chybali, nebolo to nijako spracovane, potriedene, takze sa sice roky snazila, ale nakoniec doniesla takuto dobordelovanu pracu, takze posledny dojem zostal rozpacity... 😅
určite nič nenosiť,,to by som musela byť padnutá na hlavu, že odchádzam kvôli šikane a ešte tam donesiem niečo upečené..ale pekne by som kolegyni povedala všetko, ako sa správala, ako šikanovala...
@micusa2222 november 2021

@77daniela77 take trúby sú schopne nanominovat sa všade, aj keď nie sú pozvané. Ale možno za pokus to stojí.