icon

Odmena pre štátnych zamestnancov počas materskej dovolenky

sisinka171
26. máj 2025

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť ohľadom odmeny, na ktorú majú nárok štátni zamestnanci. Momentálne som poberateľkou rodičovského príspevku, pričom ma čaká reťazový pôrod. Na MD nastupujem 07.07.2025.
Jednou z podmienok nároku na spomenutú odmenu je, že zamestnanec musí mať odpracovaný aspoň 1 deň, aby nárok na túto odmenu mal. Ak by som si teda na 1 deň vyčerpala dovolenku (mám nevyčerpanú za celý rok), neovplyvnilo by mi to z negatívneho hľadiska výšku materskej? Ďakujem za vaše postrehy.

Strana
z2
lienka.7
26. máj 2025
@alexandrag1
Odpoveď bola zmazaná

@alexandrag1 a ja som ti pekne odpísala. Btw, mzdy ci odmeny sú vždy uvádzané v hrubom, alebo teda brutto. Mas to aj na PZ tak uvedené 😉

petronela1985
26. máj 2025

Sama som v štátnej službe, momentálne na MD. Ani vo sne by mi nenapadlo čakať nejaké prémie. Za čo, preboha?

lienka.7
26. máj 2025
@aurora33

@sisinka171 je mi za teba trápne

@aurora33 ale prosím ta, trápne??? Tu nie je predsa nič trápne.. tu ma každá predsa na všetko narok. Nepoznáš to ? 😉😘

aurora33
26. máj 2025
@lienka.7

@aurora33 ale prosím ta, trápne??? Tu nie je predsa nič trápne.. tu ma každá predsa na všetko narok. Nepoznáš to ? 😉😘

@lienka.7 madam sedí doma na zadku a chce odmenu za prácu 😃😃😂😂 to je možné naozaj len u nás.

lienka.7
26. máj 2025
@aurora33

@lienka.7 madam sedí doma na zadku a chce odmenu za prácu 😃😃😂😂 to je možné naozaj len u nás.

@aurora33 no lebo "manatopredsanarok", to si tu moja este stále nepochopila? 😘
ale prosím ta, vsak naša krajina, je krajina "zazrakov". Kde inde dostaneš po 3, 6, 9 ci koľkých rokoch neplatenia ani eura ešte aj podporu???

alenka58
27. máj 2025

nerobiť a zarobiť, fakt len na SK

Strana
z2