icon

Odmietli ste pracovný pomer, keď vám ponúkli časť výplaty "na ruku"?

17. mar 2022

Nedávno mi jeden majiteľ firmy narovinu povedal ako vypláca svojich zamestnancov, minimálka na papieri a zvyšok bokom.
Chce firmu rozširovať a bavili sme sa o tom že človek s mojimi skúsenosťami by sa mu hodil.
Ja ale takúto čiernotu neuznávam, aj keď zrejme budem jediná v živote čo mu to povie, ak by prišlo na prijímací pohovor.
Nedávno mi to bolo ponúknuté dokonca právničkou, spolumajiteľkou firmy pri pohovore. Že na ruku bokom kým mám rodičovský.
Odmietli ste niekedy prácu na zaklade tohto?
Zmenil zamestnávateľ u vás spôsob odmeňovania?
Ďakujem za relevantné odpovede k téme.

Strana
z2
beata_k
17. mar 2022

Ano, odmietla som pracu ked mi toto raz ponukli.

pinaofina
17. mar 2022

🤣🤣🤣 podla popisu majitel a pravnicka spolumajitelka mam pocit, ze som robila v tejto firme 😄

autor
17. mar 2022

@pinaofina ta pravnicka bola v jednej ked som bola este na rodicaku a majitel je v inej 😃 ale oni su asi skoro vsetci podnikatelia rovnaki, vecne ako sa neda platit poriadne. Pisem skoro vsetci a dodavam: cest vynimkam, tak sa toho prosim zas niekto nechytajte 🙏 su aj poctivi ale tych lupou a baterkou hladat.

zmrzlinka2021
19. mar 2022

Odmietla, keďže ide o podvod a ja sa riadim heslom - nebuď ako Fico

autor
20. mar 2022

dakujem za vase nazory. Bola som na pohovore, naznacovali ze to takto robievaju ale povedala som ze bohuzial pre mna to nema ziadnu vyhodu a ze tym padom nemam zaujem. Potrebuju ma, takze budem mat vsetko na papieri, na zmluve, na paske.

lavinis
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2