Odmietnutie práce ponúknutej úradom práce
možno máte niektorá skúsenosť ak ste boli na úrade práce alebo ste. bola som poslaná z úradu práce na miestny úrad s odporučenkou a ponúkli mi na 3 mesiace- upratovanie okolo obce. odmietla som to, nakoľko mám dohodu a nemohla by som ju vykonávať a práca je len na 3 mesiace.
a okrem toho mám ešte poslednú šancu ísť na absolventskú prax, lebo pomaly prekročím vek aby som ju mohla vykonávať a to mi v životopise pomôže určite viac ako to, že som niekde upratovala. mám ekonomickú školu. na ten papier som napísala, že som odmietla kvôli tej dohode a že práce je len na 3 mesiace a nevhodná.
myslíte, že ma vyradia? prípadne čo sa bude diať ak prídem na úrad práce s tým papierom? čo sa považuje za vhodnú a nevhodnú prácu?
ešte dodám, že nepoberám od štátu nič, je zaujímavé že človeka čo žije celý život s príspevkov od štátu nechajú sedieť doma a bežného človeka dobre že nepošlú robiť neviem čo... 😠
@hankahc na urade vam dali taku informaciu ze do 10 rokov,aj ked manzel v zahranici,tak nesmu vyradit ?

@juliet86 idem to riesit lebo ma to fakt vytocilo dneska. Uz som informovala a pokial dieta nema 10rokov a manzel pracuje v zahranici nemozem byt vyradena z evidencie.