Odmietnutie prevzatia výpovede
Dobry den, rada by som sa poradila ohladom tejto neprijemnej situacie. Momentalne som 3 m PN a rada by som ukoncila PP, nakolko som si nasla novu pracu. A tu nastava problem, pani z podatelne je momentalne na dovolenke a nedarilo sa mi zastihnut riaditela dnes, nakolko asi len on je opravneny mi ju prevziat. Pred tyzdnom som sa s nim stretla a nabrhovala ukoncit dohodou, povedal ze sa mi vyjadri minuly tyzden a odvtedy ignoracia, neodpoveda na telefonaty, mail, SMS. Na podanie vypovede mam zajtra posledny den. V zivote som takyto pristup nezazila. Ako mozem este riesit tuto situaciu? 🙁 Dakujem
Už dávno si mala poslať doporučene na adresu firmy.
posli ju doporučeným listom a ked ti to súri tak aj 1.triedou a to stačí
Viem, ze som mala poslat doporucene uz davno, len som sa s nim chcela dohodnut. Citala som, vraj musi byt prevzata zamestnavatelom, tz postou to uz nestihne prist.
Veď pošli tak či tak a okrem toho sa skús dohodnúť...
posli vypoved, ale necakaj, že Ti vyjdu v ustrety ako si dlho vo firme? to ohladne prevzatia sa nieco menilo je dolezite tusim aj kedy to vyberie.Posli to dnes doodbeda prvou triedou ved vidis, že dohodnut sa nechcu
@luccija pracujem od juna minuleho roka. Nechala som sa nachytat, moja chyba
Niekto v praci musi preberat postu aj ked je pani z podatelne na dovolenke. Ak nikto neriesi postu, tak ti ani doporuceny list nikto neprevezme.
Ak niekto postu prebera, trebe to tam ist odniest a svoju kopiu si nechat opeciatkovat datumom kedy bola vypoved prevzata a podpisat clovekom co prebera postu.
tak ci tak budes mat mesacnu lehotu, ked si tam menej ako rok
Nikoho nebude trapit, kto ju prevzal, hlavne ze ju niekto prevezme, takze este dne sby som ju 1.triedou a doporucene poslala
Dnes poslať 1.triedou a plus info o tom, že ju posielaš na mail riaditeľovi, podateľni, prípadne na mail, ktorým bežne v práci komunikuješ so zamestnávateľom. Ako písali vyššie, výpovedná lehota z tvojej strany 1mesiac keďže si tam menej ako rok.
Normalne tam chod a ziadaj prevzatie. Nie je mozne, aby tam nikto nebol, kto to prevezme.
Ešte upozornenie ak ju pošleš poštou a zamestnavatel ju preberie v marci tak výpovedná lehota plynie od 1.4.
A chceš dohodu alebo výpoveď?
Dakujem Vam vsetkym, prave idem od zamestnavatela a nakoniec mi prebral vypoved👍😊
prevzal výpoved alebo dohodu?
@mogaa zacal s tym ze vraj mi podpise dohodu ale nie teraz, az zajtra, tak som mu rovno dala vypoved, v novej praci na mna mesiac pockaju. Nemohla som riskovat, ze zajtra sa bude zatajovat a ja nebudem mat ani jedno.
či by šlo o dohodu, či o výpoveď, oboje ti mohol podpísať (prevziať) zajtra, pokiaľ v novom zamestnaní počkajú do 1.4. predsa zajtra je posledného. čiže si to stihla v pohode 🙂
@panelacikova uz chcem mat klud, ked by chcel dohodu mi podpise dnes.

poslat výpoveď doporučeným listom este dnes