Odoslali už provízie za apríl v Generali?
Ahojte, nezhodla som sa s manažérkou a kolegyňami lebo som isla pracovať z domu tak sa len chcem spýtať, že či už boli odoslané provízie za apríl ? Neprišiel mi ešte ani e-mail a myslím si, že už je veľký dátum.
Ako? Akože má niekto od nás zavolať do Generali a zistiť ti to? V Generali existuje nielen tvoja manažérka, ale určite má aj nejaké vedenie, napríklad regionálneho či oblastného manažéra, ktoré má asistentku. Normálne si tam zavolaj a zisti si.
@melanta to bolo myslene tak, ze ked niekto pracuje v generali, ci jej nenapise..
@sweet20 ale chápeš zisťovať cez MK?
@januska12323 chapem... teda nechapem ale sa len opytala... lebo niektori tu pracuju v Generali.. aj ked zas na druhej strane by sa mi nechcelo cakat cely den za odpovedou 😀😀 aj tak si myslim, ze kazda pobocka to ma inac, ale mozno sa mylim 😀
@anonym_autor prosím Vás vy ešte pracujete v Generali? Chcem sa len niečo opýtať🙂 ďakujem
@anonym_autor prosím Vás vy ešte pracujete v Generali? Chcem sa len niečo opýtať🙂 ďakujem
@balintovaveronika pytaj sa verejne co treba

Ako? Akože má niekto od nás zavolať do Generali a zistiť ti to? V Generali existuje nielen tvoja manažérka, ale určite má aj nejaké vedenie, napríklad regionálneho či oblastného manažéra, ktoré má asistentku. Normálne si tam zavolaj a zisti si.