Oneskorené výsledky psychotestov do policajného zboru
Zdravím, ti, ktorí ste robili psychotesty do PZ, po akej dobe vám prišiel výsledok ? Povedali nám, že do dvoch týždňov, prešiel už pomaly mesiac a stále neprišlo nič.
To stále píše tá istá osoba alebo v tom policajnom zbore dávajú niečo zadarmo?
@tim23 aka jedna osoba? Toto je moj prvý príspevok
Mne dcéra povedala, že výsledky budú koncom marca
@makeupka výsledky už dávno sú pretože niektorí ľudia ich už majú. Čo viem, dostali správy zatiaľ ti ktorí neurobili lenže nikomu neprišlo že ma prísť na prehliadku.
Zaujímavá informácia. Píšete že dostali tí, čo neurobili. Nie naopak? Lebo zároveň píšete, že nedostali usmernenie na vyšetrenia...Na vyšetrenia majú ísť, ti čo urobili. Či inak ste to mysleli? 🙂
ja som tiež bol 26.02.2025 na psychotestoch, no stále nemám odpoveď, už som zúfalý....
myslíte si, že zo 40 ľudí neprešiel nikto? ja som v kontakte ešte s 5-mi, všetci mi písali, že ešte nedostali nič...
@csabinka91 40ti ste boli na psychotestoch v jeden deň ? Neexistuje. My sme boli šiesti v jeden deň 🙂
nie, boli sme 2 dni rozdelený do dvoch skupín, prvý deň boli 18-i a druhý deň, keď som bol aj ja sme boli 19-i.
@csabinka91 a to kde si robil ? 😀
Na KR PZ v BB
@csabinka91 ahoj zrejme sme tie psychotesty robili spolu, tiež stále nemám odpoveď. Písala som aj na personálne pani B. Ale tá mi odpísala citujem:,,bolo Vám povedané, že Vás budeme informovať o výsledku, kedy to bude neviem. Prosím Vás o trpezlivosť..” čiže treba len čakať aj keď som nečakala že to bude až tak dlho trvať..
@alexxandraaa úplne super....A kedy si im písala cca? Každopádne ďakujem za odpoveď, aspoň mám nejaké info, čo sa deje...a držím palce, snáď dostaneme už čoskoro dobré správy!! 🙂
@alexxandraaa mne akurát volali z personálneho odd. takže ja už mám výsledok.
@csabinka91 a spravila si?
@makeupka áno 🙂
@csabinka91 gratulujem 🙂
@csabinka91 super, gratulujem ti 🙂 chcem sa ta opýtať, náhodou ty nevies nič o tej Bratislave? Že po skončení školy sa tam mám ísť slúžiť? Keďže majú tam veľmi malo ľudí, tak ti ktorí skončili školu tam majú ísť platat diery na rok-dva
Ahojte... Ja ešte výsledok nemám stále a ďalší chlap z okresu už výsledky má s malou dušičkou čakám na ďalší osud 😁
Áno, kde potrebujú tam pošlú
Ostatným sa ešte neozvali?
@lala9858 mne stále nie
@luccija tak toto keď schvália budú mať ďalší odlyv ľudí 🙈 veľa ľudí, ktorí sa tam hlásia majú svoje rodiny, byt, dom, ktoré si platia tam kde bývajú, kto to kedy videl ísť do Bratislavy a tam žiť druhý život? Neverím tomu, že toto schvália, kto chce, nech tam ide, ale nech to nedavaju povinne každému. Potom ne h sa nečudujú že nemajú ľudí.
ono to bolo stale tak ze len tí prví najlepsi si mozu vybrat kam pojdu po skole zvysok rozdelia tam kde je malo ludi, ziadne novinka
@simona_vixen hlúposť, na pohovore povedali že každý bude pridelený tam kde býva žiadne že rozdelia p ocele republike
ziadna hlupost ale realita

tak sa treba ozvať 🙂