Oplatí sa prijať pozíciu majsterky na hotelovej škole?
Ahojte, mozem poprosit o radu. Vela rokov som robila na manazerskej pozicii v hoteli. Narocne casovo aj psychicky. Mam 2 male deti, dostala som teraz ponuku robit majsterku na hotelovke. Prac. doba 6 hodin + samozrejme volno pocas prazdnin. Peniaze tabulkove. Isli by ste do toho? Zazil to niekto prosim? Dakujem
@defulik napriek tomu, že tam je plat nič moc, tak by som do toho šla. Nie je nad to odpracovať 6h a ísť potom ešte s energiou k deťom a vedieť sa im venovať. Keď o pár rokov podrastú a budeš nepodstatná zas sa môzeš vrhnúť na 8-12h prácu. Teraz si uži to, že môžeš byť s nimi 🙂
@denkabemommy dakujem🙂
@denkabemommy dakujem🙂
@defulik nehovoriac o prázdninách, ja síce pracujem v inom odbore ale nemusieť riešiť letné prázdniny je skvelé. Pretože ten stres, kam dáš deti na 2 mesiace v lete je dosť na nič, pokiaľ nemáš starých rodičov, ktorý sú buď na dôchodku alebo ochotní vziať si dovolenku aspoň týždeň. Takto si to užiješ aj ty ako v detstve 😊.

@defulik napriek tomu, že tam je plat nič moc, tak by som do toho šla. Nie je nad to odpracovať 6h a ísť potom ešte s energiou k deťom a vedieť sa im venovať. Keď o pár rokov podrastú a budeš nepodstatná zas sa môzeš vrhnúť na 8-12h prácu. Teraz si uži to, že môžeš byť s nimi 🙂