icon

Oplatí sa zakladať živnosť ako manikérka?

17. sep 2020

ahojte, zaujímalo by ma či je podľa vás dosť manikériek, moja nechtárka má plno na pol roka dopredu, majú aj vaše manikérky taký nabitý diár? oplatilo by sa zakladať živnosť? uživilo by ma to, keby som sa na to dala? poteší ma každý názor a skúsenosť, veľmi by ma zaujímalo, či sa niektorá na to dala a nedarilo sa jej v podnikaní 🙂

veronikaszabova
17. sep 2020

Podla mna to uz robi skoro kazda druha 🤦‍♀️

autor
17. sep 2020

@veronikaszabova no u nas v dedine to nerobi nikto, a vela zien by nechty chcelo keby tam niekto to robil. A preco potom maju nechtarky plne diare, ked to robi kazda druha? Tiez vidim, ze ke ich dost, ale mozno je to aj tak malo na pocet obyvovatelov

veronikaszabova
17. sep 2020

U nas v dedine je okolo 1450 a 4 baby robia nechty, okresne mesto 8km od nas a na kazdom rohu kozmeticka, pedikerka, kadernicka, nechtarka...

Ved skus a uvidis.

simona1998
17. sep 2020

Ahoj , u nás na dedine je jediná nechtarka a baby sa jej tam striedajú ako po masle , vôbec nemá krízu Aspoň nemusia ostatne cestovať kvôli nechtom 20 km do najbližšieho mesta 🙂 podľa mna to je nápad dobrý , skus uvidis ale podľa mna to pôjde , teraz nosi nechty každá druha

petruska19
17. sep 2020

Chces to robiť, lebo iné majú plnku čo sa zákazníčok týka, aj plnku v peňaženke?alebo to chces robiť, lebo ťa to baví? To sú dve rozdielne veci

autor
17. sep 2020

@petruska19 chcem to robit, lebo chcem robit sama na seba hlavne, a bavilo by ma to 🙂

katulienkamoja
17. sep 2020

že každá druhá je jeden názor. Môj názor je , že určite by ťa to uživilo, pretože u nás taktiež je dosť problém sa dostať k nejakej nechtárke. Možno ich je veľa ale aj majú plno. Takže za mňa ak ťa to baví určite áno 👍

petruska19
17. sep 2020

No tak potom choď do toho 😉

bjl0803
17. sep 2020

Robí každá druhá ....ale každá druhá má plno tak sa to oplatí jasné že prvý rok bude onicom ale potom sa určite nazastavis .....veľa šťastia

autor
17. sep 2020

dakujem za nazory, 🙂 myslim, ze sa na to dam, tiez mam pocit, ze je vela ruk a malo manikeriek 🙂

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
queen_el
17. sep 2020

@lanvinka no presne toto...je ich veľa, ale tie dobré sú plné, ani neberú nové zákazníčky a ostatné..no...
čiže hlavná vec je, aby si v tom bola dobrá...potom sa uživíš...ak budeš naozaj dobrá budeš mať plno

autor
17. sep 2020

Ano, som si vedoma toho, ze by som musela byt velmo dobra v tom. Ale to sa snazim byt vo vsetkom. Mam to v povahe. 😂

20erika07
17. sep 2020

V dnesnej dobe sa urcite s tym uzivis 🙂 segra robi najkrajsie ( podla hodnotenia zakazniciek) v nasom malom okrese ,robi to treti rok a bavi ju to stale velmi, sama sa vypracovala dost, má stalu klientelu, nove neberie uz asi 3/4roka . Len velmi nema cas na osobny zivot, niektoré zeny neradi akceptuju nejaku jej dovolenku a tak, podla mna to uz preháňa, zivot jej uteka pomedzi prsty :-/ v priemere zarobí 2000e ,a to ma fakt smiesnu sumu za nechty lebo v tejto doline je to bieda... mozno v nejakej inej casti SK smerom k zapadu by zarobila kludne aj 3000e mesačne.
Kamoska ju furt vola na par dni do Tirolska kde zeny platia 80/100e za hrozné nechty , za tyzden by zarobila ako pani tam. Dolezita je preciznost a chtíč, mať to ako hobby, platené hobby ktore ta bude naplnat 🙂

katarina239
26. sep 2020

Dobrý deň tiež ma to zaujíma tiež sa chcem na to dat,idete si robyt nejaký kurz?koľko tak vyde ?

gabi000
26. sep 2020

@20erika07 ahoj. 2000 € má v čistom alebo z toho ešte musí zaplatiť výdavky? Ďakujem

20erika07
26. sep 2020

@gabi000 ahoj, to je cisto len zárobok, takze minus vydavky, tych je dost, ale my sme v hladovej doline takze to co jej ostane v cistom ma aj tak pekný prijem. A to neberie ani 20e za nechty a material kupuje len overeny a kvalitny

gabi000
27. sep 2020

@20erika07 chapem. Aj tak jej ostane minimalne tisícka ako čistý zárobok čo je myslím si že celkom dosť 🙂 a určite aj viac. Ďakujem

lenula6
28. máj 2024

Ahoj, môžem sa opýtať po dlhšom čase, ako si sa rozhodla? Založila si si teda živnosť? 🙂