Oslava menín a narodenín v práci
Ahojte, v práci som 1.mesiac, blíži sa termín, kedy oslavujem sviatok a rozmýšľam, ako oslavovať v práci. Ako je to u Vás, keď ste v malom kolektíve? Lebo ráno o 7 v pondelok nájsť niekde čerstvé zákusky bude problém a + v tomto teple.
@glamorous55 v aktuálnej praci nie je velmi zvykom oslavovat vo velkom (v predchadzajucej sme zvykli nosit chlebicky, natierky, misy, koláčik atd), nosim kazdemu po 2 chlebicky a koniec 😊
Mne samej by to nedalo neriesit nic 😂
@glamorous55 moja mamka pecie kolace, ale len kysnute + zaviny, ktoré vedia byt čerstvé aj tyzden 😉
@glamorous55 normálne upečiem zákusok a prinesiem do roboty, kde je problém. Tie kupované akože zákusky že keď niekto donesie umelý veterníky alebo čokoľvek podobne sa mi dvíha žalúdok 😂 radšej blbý perník alebo bublaninu,ale poctivý. Niekto prinesie chlebíčky, šalát, misy, alebo iba proteínové tyčinky s redbullom. Ja nosím muffiny.

Teraz rozmyslam, ze kolegyna mala dovolenku cez narodku, to sme jej gratulovali na meetingu, druha kolegyna doniesla nejake sladke peciva, sefka bola vlastne na narodeniny, tej sa daval darcek, ja som doniesla jablkove pite, mne dosli zagratulovat len tak v priebehu dna, lebo najblizsi meeting nam odpadol. Sekretarka s dalsim kolegom nedoniesli nic... minule ina kolegyna len tak doniesla zakusky, vyssia sefka ceresne...