icon

Pani učiteľky, zvážili by ste krátkodobú náhradu v škôlke?

Včera o 13:38

Ahojte kolegynky od 1.3 2026 nastupujem na nové pracovné miesto ale oslovila ma jedna pani riaditeľka na zástup v mesiaci február ako dočasná pomoc za zástup PN . Zobrali by ste takúto ponuku ? Jedná sa mi skôr o to , že nové deti, plánovanie , prevádzka škôlky . Mesiac budem fungovať na jednom spôsobe a ďalší mesiac úplne odlišný spôsob v edukačnom procese . Mám dlhšiu pauzu z práce kvôli zdravotným problémom ale dostávam sa pomaly do formy . Ďakujem za vaše profesionálne a ľudské odpovede . Pekný deň ♥️

anonym_21f6d2
Včera o 14:10

áno.

anonym_ce0c84
Včera o 14:20

aspoň sa trochu zabehneš

anonym_dcd116
Včera o 14:31

Ano, vzala

anonym_23b4a7
Včera o 14:50

Nevidim jeden dobry dovod preco to nezobrat
1. pomozes skolke
2. nadviazes kontakty, spoznas ine ucitelky, rodicov
3. uvidis iny system a ine fungovanie skolky, nieco z toho mozes potom implementovat v tej druhej
4. ak ta druha pre akykolvek dovod nebude pre teba vhodna, budes uz mat riaditelku inej skolky ktora sa ti bude snazit pomoct
5 zarobis si
6. budes mat jemny nastup kedze od mesacneho zaskoku asi nikto neocakava dlhodobe plany a ucast na besiedkach

domkakvet
Včera o 19:08

@anonym_autor ano.

marca12
Včera o 19:17

@anonym_autor Nie,uzila by som si este volno. Narobis sa este dost. Zotav sa po zdravotnych problemoch a dopraj si cas pre seba. Nesnaz sa spasit pani riaditelku alebo sa jej zavdacit.