Partnersgroup - vaše skúsenosti a recenzie
Ahojte, naskytla sa mi možnosť začať pre nich pracovať, ale nie som si 100% istá. Zo školení som vždy odchádzala, že wau, toto dáva zmysel, inspirativni ľudia... no potom som si začala čítať sama a neviem. Preto by ma zaujímali vaše skúsenosti, mali ste s nimi uzatvorenú zmluvu a ak áno, tak ste boli spokojní? Pripadne ci ste tam už pracovali?
Jedine ako klient a som velmi spokojny 🙂 Ja som s nimi len investoval, ziadne poistky som neriesil....
budes nahanat ludi...ono je to dost tazka praca lebo v dnesnej dobe kto ma peniaze? kto ma, tak uz ich cez niekoho investuje
Robila som kedysi asistentku pre manažéra.
Uvedomuješ si, že práca je živnosť a zo začiatku nezarobis ani na slanú vodu? Musíš mať veľa kontaktov, nikto ti ich nedá (aj keď na školeniach hovoria iné) no a samozrejme vedomosti a schopnosti presviedčať ľudí.
Školenia sú extrémne motivačné ale realita je už o dosť iná.
Mala som u nich aj zmluvy ako klient bola som spokojná. Môj poradca však prešiel do Simplei, tak som šla ako klient tiež.
Za mňa sú to agenti s teplou vodou. Mali sme par veci od nich, ale keď som zistila ze to je pre mňa skôr nevýhodné ako výhodné, tak som to všetko zrušila.
@frflos_nespokojny co znamená ze ochabli, poprípade boli tie balíčky výhodné aj pre vás?
ako ktore. riesili sa peniaze na dochodok, uver, poistky. potom som zistil, ze ma kompletny prehlad ako ukladam peniaze a chcel este ine veci riesit. potom sme sa trochu nezhodli. vybral som peniaze a vlozil inde.
K tomu len tolko, ze ak nemas siroky okruh znamych, prevazne pravnickych osob, ktori su pri peniazoch, tak by som sa na to vyprdla, nemas isty prijem. Radsej by som isla na tpp s dovolenkami, gastracmi, pnkami, mozno aj za menej, ale mat istotu urcitej vysky pravidelneho prijmu.

poviem to tak, na taku pracu potrebujes zaludok a klientelu.
tato spolocnost my robila urcite balicky. budget sa minul , tak ochabli aj vztahy