Pečenie tort na zákazku. Ako začať podnikanie?
Ahojte. Ste tu niektore co peciete doma torty ale neoficialne? Popri materskej som piekla,tak rozmyslam ze zas zacnem. Lebo v praci chcem dat vypoved. Manzel pracuje a tiez ma nieco pomimo prace. Vyhovovalo by nam keby som ja doma a len si takto privyrabam. Lebo dve deti,kazdy praca plus muzove fušky to sa stihat neda. Je dopyt po tortach? Ja by som nepiekla draho. Ked vidim tie ceny toriet len pozeram. Vdaka.
Co sa akoze neda stihat s tym, ze mate 2 deti a kazdy z vas chodi do prace? Vsak to je uplne normalne. Nemate tych deti 5. Jasne, ze by bolo lepsie ostat doma, ale kedze ked manzel tolko nezarobi a tento model si nemozte dovolit, tak sa zrealnim a sup do prace. Mala si si hladat bohatsieho, no🤷♀️
@anonym_f4af0b nemame dve male deti 🙂 toas odkial?
@anonym_autor lebo si to napísala v úvodnom príspevku
@anonym_autor Ty si kompletna? Vsak hore pises, ze mate 2 deti a muz chodi na fusky a potom uz zrazu nemate 2 deti a manzel to ma vlastne hobby...ja uz nicomu nerozumiem. To je jedno, prajem vela stastia pri peceni nacierno a nech sa ti vyhyba kontrola, lebo potom neviem, z coho to budes splacat.
@anonym_autor áno, piect na čierno.A nedávať si limit 200 eur mi stačí.Co spravíš, keď ti niekto napíše, že chce veľa a napíše ti jej kamarátka atď...buď to robím, alebo nie.Pecies lacno to nemá význam radšej kvalitne a dať si zaplatiť.Valentinske srdiečka, detské oslavy, Veľká noc, Vianoce.Poznam ženy, ktoré to robia 15 r s reklamou na FB a na čierno.Skoda, že k tomu nemám vzťah.Vela sme napiekli na Vianoce a ponúkla som dve krabičky v miestnej skupine len sa tak po nich zaprášilo.
@anonym_autor lebo si to napísala v úvodnom príspevku
@13uzivatelka11 nemá MALE deti
Načierno to nerob. Teraz presne po takých pôjdu a ľudia radi udajú.
@13uzivatelka11 nemá MALE deti
@anonym_3f1f67 ale malé deti predtým ani nikto nespomínal 🤦♀️
A ak už nemá dve malé deti, fakt nevidím dôvod aby nemohla ísť do práce
@13uzivatelka11 ma skolkarku a skolaka, robi na UP po znamosti, ale fnuka stale, ze ide dat vypoved...
@anonym_autor
Prosím ťa, čo je dovodom, ze si nevies najst pracu?
@13uzivatelka11 ma skolkarku a skolaka, robi na UP po znamosti, ale fnuka stale, ze ide dat vypoved...
@sisa_s mam dvoch skolakov a robim 12tky ranne,nocne. Bud som cely den neni doma. S detmi sa treba aj ucit. Alebo som nevyspata po nocnej a uplne nepouzitelna. Denno denne ma boli hlava, uz si ani nepamatam den bez Ibalginu. Skoro kazdy vikend som v praci. A takto taham uz dva roky skoro.
@anonym_autor
Prosím ťa, čo je dovodom, ze si nevies najst pracu?
@zmrzlinka2021 nie su vobec ponuky. Neposielam si zivotopisy lebo nemam kde.
@anonym_autor Ty si kompletna? Vsak hore pises, ze mate 2 deti a muz chodi na fusky a potom uz zrazu nemate 2 deti a manzel to ma vlastne hobby...ja uz nicomu nerozumiem. To je jedno, prajem vela stastia pri peceni nacierno a nech sa ti vyhyba kontrola, lebo potom neviem, z coho to budes splacat.
@anonym_f4af0b kde pisem ze mam dve male deti? Este raz sa pytam
@anonym_f4af0b a ano je to jeho hobby. Co je na tom divné?
@sisa_s mam dvoch skolakov a robim 12tky ranne,nocne. Bud som cely den neni doma. S detmi sa treba aj ucit. Alebo som nevyspata po nocnej a uplne nepouzitelna. Denno denne ma boli hlava, uz si ani nepamatam den bez Ibalginu. Skoro kazdy vikend som v praci. A takto taham uz dva roky skoro.
@anonym_autor zbytocne klames, staci par viet a je jasne, kto si 🙂 "neposielam zivotopisy, lebo nemam kde", "inu pracu hladam neuspesne uz rok aj 8 mesiacov. Tu urcite uz nezostanem lebo skoncim na psychiatrii. Nechapem ako sme to vydrzali doteraz."
Dookola v diskusiach pises tieto vety, tak nezavadzaj zeny, ze robis 12tky
@zmrzlinka2021 nie su vobec ponuky. Neposielam si zivotopisy lebo nemam kde.
@anonym_autor
Dobre, a čo sa s manzelom a detmi neodstahujete? Neviem aky mas vek, ale dajme tomu 35, cize este tych 35 rokov urcite budes pracovat - to fakt chces ich prezit takto?
Predsa nikto vam nedrzi pistol pri hlave, aby ste zili v regione, kde je to na prd. A nehnevaj sa, zarobit 300 eur mesacne je ubohe. To ocakavas, ze manzel bude vsetko tahat?
@melanta nechcem sa tym plnohodnotne uzivit. Nevies citat? Staci mi 200-300 eur mesacne. Nechcem urcite piect do kaviarni. A v zivote odomna nikto blok nepytal a to sme piekli roky rokuce. Poznam kopec cukrarok co takto pecu a nikto ich nenahlasil. Takisto nechtarky atd....
@anonym_autor no ale sa potom na tych cenach necuduj, ked to pecu oficialne. To sa neda porovnavat predsa. Tu v dedine ma cukrarka v dome schvalenu osobitnu prevadzku, riadnu cukrarsku vyrobu, oddelenu od vlastnej kuchyne, dodrziava vsetky zakony a predpisy a ja sa tym jej cenam necudujem absolutne. Este ju podporime, a nie hejtovat, ze ako draho pecie.
@13uzivatelka11 lebo chce robiť sama na seba.Nechce hľadať inú prácu možno má také vzdelanie, že všade by to bolo rovnaké, dochadzanie atď ..ak je pravda, že robí nočné pri deťoch tak to je drina
@anonym_autor
Dobre, a čo sa s manzelom a detmi neodstahujete? Neviem aky mas vek, ale dajme tomu 35, cize este tych 35 rokov urcite budes pracovat - to fakt chces ich prezit takto?
Predsa nikto vam nedrzi pistol pri hlave, aby ste zili v regione, kde je to na prd. A nehnevaj sa, zarobit 300 eur mesacne je ubohe. To ocakavas, ze manzel bude vsetko tahat?
@zmrzlinka2021 odstahujeme? To urcite 🤣🤣 Dobry vtip. A 35 rokov teda uz davno pradavno nemam.
@anonym_autor
@zmrzlinka2021 a nezijeme v ziadnom zapadakove,ani na vychode.
@zmrzlinka2021 odstahujeme? To urcite 🤣🤣 Dobry vtip. A 35 rokov teda uz davno pradavno nemam.
@anonym_autor
Preco vtip? Ak sa nevies uplatnit, uzivit, co budes jak luzer zit?
@anonym_autor zbytocne klames, staci par viet a je jasne, kto si 🙂 "neposielam zivotopisy, lebo nemam kde", "inu pracu hladam neuspesne uz rok aj 8 mesiacov. Tu urcite uz nezostanem lebo skoncim na psychiatrii. Nechapem ako sme to vydrzali doteraz."
Dookola v diskusiach pises tieto vety, tak nezavadzaj zeny, ze robis 12tky
@sisa_s ty tu nezavadzaj zeny. Neviem o com to tu vypisujes. A je mi to vlastne aj jedno. A co ked si hladam pracu rok a 8 m? Co je na tom klamstvo? Nechapem.
@anonym_autor
Preco vtip? Ak sa nevies uplatnit, uzivit, co budes jak luzer zit?
@zmrzlinka2021 preco luzer? Stacilo by nam to financne keby si ja takto privyrabam.
Pozri keď už si piekla doma, tak si mala zrejme svoju klientelu, a NATO stačí len rozhodiť info že pecies znova a ak si ozaj dobrá tak to sa "rozkrikne" aj bez reklamy
@zmrzlinka2021 a nezijeme v ziadnom zapadakove,ani na vychode.
@anonym_autor
Ak zijete v dobre lokalite - tak problem je v coM?
@anonym_autor
Ak zijete v dobre lokalite - tak problem je v coM?
@zmrzlinka2021 nie je praca absolutne. Aj ked poslem zivotopis nikto sa neozve
Pozri keď už si piekla doma, tak si mala zrejme svoju klientelu, a NATO stačí len rozhodiť info že pecies znova a ak si ozaj dobrá tak to sa "rozkrikne" aj bez reklamy
@sense piekla som len znamym a rodine. Veru aj v tom budem pokracovat asi.
@13uzivatelka11 lebo chce robiť sama na seba.Nechce hľadať inú prácu možno má také vzdelanie, že všade by to bolo rovnaké, dochadzanie atď ..ak je pravda, že robí nočné pri deťoch tak to je drina
@anonym_3f1f67 tak niekto iný tu písal že robí na úrade práce, ty zas že nočné 😀

Ale prosim vas sa tu neserte s tym nacierno nazeleno namodro. Kazda druha pece doma. Aj na svadbu mi blok nedala a na fb pod svojim nenom stale propaguje, pecie doma. Takisto ani fyzioterapeutka mi nedala blok, iba prvykrat. Nechtarka mi blok nedala nikdy atd atd.
@anonym_7f4eef presne. Roky som piekla a nikto ma nenahlasil. Aj na fb som to davala. A poznam kopec dalsich co to davaju na fb a nikto ich nenahlasil. A to aj ine povolania,nielen pecenie