Pečenie tort na zákazku. Ako začať podnikanie?
Ahojte. Ste tu niektore co peciete doma torty ale neoficialne? Popri materskej som piekla,tak rozmyslam ze zas zacnem. Lebo v praci chcem dat vypoved. Manzel pracuje a tiez ma nieco pomimo prace. Vyhovovalo by nam keby som ja doma a len si takto privyrabam. Lebo dve deti,kazdy praca plus muzove fušky to sa stihat neda. Je dopyt po tortach? Ja by som nepiekla draho. Ked vidim tie ceny toriet len pozeram. Vdaka.
@dennissa16 tak toyo nikdy nepochopim ako tu niekto moze pisat odkial je,pridavat fotky a pod. Toto by som urcite v zivote nezverejnila. Ty napis odkial si ked si taks mudra.
@anonym_autor a ja napríklad nechápem ako sa jedna dospelá žena môže nervovo rúcať, lebo nemá cez Vianoce 2 týždne prázdniny, v jeden deň založí tému ako chce piecť torty a na druhý deň už pýta radu s formuláciou žiadosti o prijatie do zamestnania v prevádzke na 3 zmeny..napríklad 😀😀
@anonym_autor a ja napríklad nechápem ako sa jedna dospelá žena môže nervovo rúcať, lebo nemá cez Vianoce 2 týždne prázdniny, v jeden deň založí tému ako chce piecť torty a na druhý deň už pýta radu s formuláciou žiadosti o prijatie do zamestnania v prevádzke na 3 zmeny..napríklad 😀😀
@merrysa netusim o com pises. Ake 3 smeny?
@anonym_autor inak mi pripada zvlastne, ze pises, ze chces piect len pre kamosky a rodinu a predsvat len im a pytas sa na fore, ci je dopyt po tortach😂. Ved sa spytat ich…
A k tomu, ze ta nikto nenahlasi-moje dieta zjedlo raz na narodenivovej oslave tortu, dostalo strasnu zihlavlu a opuch. V nemocnici si ziadali vzorku tej torty (boli v nej farbiva). Kedze bola zakupena u cukrarky, nebol to problem a „vyskumali“, na co alergicky reagovalo. Ak by to bol nacierno predany vyrobok, bol by z tejto situacie problem…ja som nic dalej neskumala, lebo antihistsminika zabrali. No aj by sa nedajboze nieco horsie stalo, ver, ze by som sla riesit, ci ma hygienu v pohode a licenciu v pohode…nieco sa ti moze stat tiez kedykolvek…
@melanta nechcem sa tym plnohodnotne uzivit. Nevies citat? Staci mi 200-300 eur mesacne. Nechcem urcite piect do kaviarni. A v zivote odomna nikto blok nepytal a to sme piekli roky rokuce. Poznam kopec cukrarok co takto pecu a nikto ich nenahlasil. Takisto nechtarky atd....
@anonym_autor
@anonym_autor však uz pracu mas, tvoj muz tiez a nie jednu.
@merrysa uz sa stihla pýtať aj co jej treba na to, aby mohla učiť
@merrysa uz sa stihla pýtať aj co jej treba na to, aby mohla učiť
@anonym_143017 učiť? Kde?

@dennissa16 tak toyo nikdy nepochopim ako tu niekto moze pisat odkial je,pridavat fotky a pod. Toto by som urcite v zivote nezverejnila. Ty napis odkial si ked si taks mudra.
@anonym_autor Vranov nad Topľou