Peniaze za pracovný mobilný telefón
Chcela by som sa spytat ci sa niekto uz stretol v praci s tym ze od neho zamestnavatel pytal peniaze za to ze podal vypoved a mobil sa este splacal u operatora?
Je problem kupit si vlastny? Dnes sa da kupit aj za 20 eur a mas vec vybavenu. Neviem preco tolko tragedie okolo firemneho mobilu. Neviem ked je ta firma cele fiasko preco tam este robis. Nie je vsade ideal, ale napokon ti kupili telefon a este si si aj vybrala. Tak myslim si, ze firma nie je az taka nanic. Je vela firiem co ti kupia tlacitkovy za 20 eur a musis byt spokojna.
@renata1973 no ja neviem ako ty, ale ak mám byť pre prácu dostupná, nech mi volajú na mobil, ktorý mi dali a kľudne aj za 20e, žiaľ zo simky sa volať nedá.. Do roboty chodím preto, aby som nosila peniaze odtiaľ, nie tam..
Ja pouzivam casto aj sukromny telefon na pracovne veci. Mam neobmedzeny pausal. Tiez musim byt casto na telefone ak z prace volaju a volam aj ja ked mam dovolenku a nieco treba zariadit a nerobim z toho tragediu. Nezarabam vobec vela, ale ten pausal ktory mam ma nezabije. 😐A telefon mam vlastny lebo je na 2 sim. Jeden cas som mala aj pracovnu sim vo svojom telefone, lebo ten obycajny tlacitkovy sluzobny mi nevyhovoval.