Plat a podmienky práce v Kauflande
Ahoj mala by som ísť pracovať do Kauflandu, chcem sa opýtať prosím vás zobrali ma na 6-7 hodín. Koľko by som by som mala mať plat, niekto kto pracuje c Kauflande budem vďačná každému. Mám prácu a chcem vedieť či sa to viac oplatí. Zmluvu ešte nemám preto sa takto pýtam. Ďakujem každému.
@pietro2458 stravné k výplate, alebo stravovacia karta, daňový bonus na dieťa/deti, v ktorej platovej triede si, malá filiálka, veľká filiálky, príplatok filiálky/ bez príplatku filiálky, priplatok za chlad/ bez príplatku, koľko nadčasov, koľko odrobených víkendov... e tam veľa faktorov, ale nástupný plat 1020€ a 1050€ + 70€ prillatok na väčších filialkach, 1050€ na malých bez príplatku. Nebavíme sa o Bratislave. Tak ťažko niekto z 1090€ v hrubom bude mať 1100€ v čistom bez daňového bonusu, zaplatených aspoň 10 hodín nadčasov a odrobenúch troch víkendov.
@ekira1 pekne rozpisane pravda pravda ale problem bude asi len v kraji. Kaufland BA kraj 1400 hrubom. na vychode neviem nemam info. moja chyba ze som pisal vseobecne
@pietro2458 BB kraj 1090 v hrubom
@pietro2458 na vychode ma tolko mozno vst
@14petulka88 jj velmi nespravodlive
@candii nie ano mozno bez priplatku filialky to je 210eu
@pietro2458 nie, je to aj s príplatkom filiálky. My máme 70€.
@pietro2458 Bratislava je zvlášť, zvyšok slovenská je tak, ako som písala. Malé filiálky 1050€ bez príplatku, veľké 1020€ a 70€ priplatok. Je jedno či stred alebo východ Slovenska. A platové triedy je tiež rozdiel nejakých 20-30€. Daňový bonus do teraz tiež pekne zvýšil výplatu, od januára to už bude slabšie alebo nič.
@pietro2458 inak sa celkom čudujem, že ako zamestnanec Kauflandu , neovládaš to, že na každej filiálke je hrubá mzda a variabilná zložka k mzde iná. Vsak to riešia momentálne aj odborári aj na konekte a aj na ich FB stranke, že každý zamestnanec Kauflandu by mal byť rovnako ohodnotený a nie že iný kraj , iná mzda 🤨 plus si stačí pozrieť na profesií aký plat ponúkajú trebárs v BB kraji a aký plat ponúkajú v BA.
@candii neviem ako to je na vychode asi menej preto som pisal ze je to nespravodlive. Ale co sa tyka okres BA maju vsetci rovnako PPO
@pietro2458 dosť veľký rozdiel je v krajoch. Už len tá variabilná zložka mzdy, BA 210€ ako si spomenul a my 70€ trošku rozdiel 😁
@candii kaufland klasika
@mirka1802 ahoj. To ako robis je vždy dohoda pri pohovore plus s veducim.
Platovo podľa regionu si nájdi ponuku na profesii a vydel si to uvazkom..🙂 ja som na 20 hod týždenne takže 30 hod ti neviem povedat presne.
@christina312 a zmeny sú tam aké ? Od kedy do kedy sa robí ?
@mirka1802 6×5=30 nech sa páči. Všetky tvoje otázky ti zodpovedajú na pohovore. Záleží na ktorom oddelení budeš, aké zmeny potrebujú.. všetko sa dá dohodnúť, ak potrebuješ výnimku kvôli dieťaťu napríklad.. pozri si profesia.sk inzerát kaufland v tvojom meste, je tam plat. Pri skrátenom úväzku sa znižuje i tento plat, to si ľahko vypočítaš, plný plat je na 7,75 hodín.
@mirka1802 to záleží aj na akom si oddelení napr na pulty sa chodí skôr, na pokladne tak cca od 8 sa začína🙂 vecer do 21:20 v nedeľu do 20:20
Mohla by som poprosiť ak sú tu nejakí zamestnanci z Lidla alebo Kauflandu, či by sa mi ozvali v správe? Poprosila by som ich o vyplnenie krátkeho anonymného dotazníka k diplomovej práci 🙂

@pietro2458 s lístkami alebo bez ? Lebo ano .. s lístkami pod 1100 nie. Ale bez lístkov 1000€ dáš len keď odrobis všetky víkendy