icon

Plat chlapa pod 1000 eur

22. okt 2022

Ahojte, s muzom sa hadame...ja si myslim, ze pod 1000 e chlap nezaraba a on tvrdi, že áno .

Strana
z5
zmrzlinka2021
24. okt 2022

@domca1408
Problem je to, ze ak mam mizerny plat, prikryvam sa takou perinou na akú mam.

liljana
24. okt 2022

@domca1408 No pochybujem, ze vsetky zeny, co sa pytaju pri rozvode, ako sa maju dostat k manzelovmu bytu, domu, do ktoreho nedali ani cent, su vsetko vystavne kusy a ich muzi nemaju radi svoje deti plus zarabaju 3 litre a viac.

domca1408
24. okt 2022

@liljana kde som napísala všetky? napísala som , že sú aj zlatokopky a ale že sú aj chlapi ktorý zarábajú pekné peniaze a na deti chcú dať minimum....

liljana
24. okt 2022

@domca1408 Chciet mozu. Rozhodne sud a 300 eur na jedno dieta, ci 400-500 eur na dve je dobry kompromis pre obe strany. Ale zarabat kedysi 500 eur ako predavacka, nikdy na sebe nepracovat, nesnazit sa, poslednych 15 rokov ani nepracovat a chciet potom vyzivne 1000-2000 eur, k tomu byt, dom,... je uz dost mimo. Niet divu, ze muzi sa dnes odmietaju zenit a odmietaju pisat partnerky na jedinu nehnutelnost, na ktoru sa za zivot zmozu, ci zdedia, ked tieto nie su ochotne prispiet na nu ani centom. Ale chcu byt napisane ako vlastnik.

marsmykkok
24. okt 2022

@domca1408 No podľa mňa by si ženy mali hlavne uvedomiť, že nedá sa mať všetko. Byť doma s každým dieťaťom viac ako 3 roky, mať vlastný dom/byt, 2 autá, každý rok dovolenku pri mori, každý druhý deň niečo objednávať z internetu. 3 ročný rodičák je prežitok.
áno, kedysi to išlo, ale mladí bud ostali u rodičov/svokrovcov v jednej izbe alebo dostali zadarmo podnikový byt, auto nemali žiadne-nie 2, chodili pekne autobusom, nekupovali somariny, nechodili na dovolenky do zahraničia, maximálne išli na kúpalisko a potom sa dalo žiť aj z platu muža len. Ale ak chce žena žiť na vysokej nohe, nemala by len zodierať muža, aby mal 2 roboty alebo robil neustále nadčasy, ale mala by ísť tiež pekne do práce napríklad po roku.

liljana
24. okt 2022

@marsmykkok Ked koncil spor J.Depp vs. s A.Heard, jeden znamy charakterizoval ich vztah slovami. Amber je zena, co mysli stylom, pre mna vsetko a tebe nasr..t.
Kym bude aspon jeden vo vztahoch mysliet takto, dovtedy budu nechutne rozvody a aj hadky o peniaze.

ropucha6
24. okt 2022

@domca1408 ale ty davas do suvisu len tu cast o plate. Problem tejto rodiny bol, ze chceli standard, na ktory nemaju a neboli ochotni ani jeden zarobit viac (pritom by urcite mohli), len boli obaja pohodlni.

jessicai
25. okt 2022

Poznám veľa chlapov čo zarábajú minimálnu mzdu. Nie každý môže robiť prácu,ktorá je ohodnotená aspoň priemernou mzdou.

Strana
z5