Plat sociálneho pracovníka v katolíckej charite
Zdravím, celkom ma zaujíma do akej miery sa zohľadňuje vzdelanie a prax v odbore, ak som predtým robila sociálnu pracovníčku 10r., mám VŠ vzdelanie. Aký plat, si mám pýtať v katolíckej charite? Aby to bolo reálne, neviem ako tam idú platy, na čo sa prihliada? Má niekto z vás s tým skúsenosť? Na nete som našla rôzne platy, ale tam bolo SŠ vzdelanie a absolvent alebo aj požadovali VŠ vzdelanie, ale rozmedzie rôzne, keďže sa tam neudáva počet odpracovaných rokov. A neviem či sa to v tomto prípade zohľadňuje. Vďaka za tipy.
@anonym_autor ja som pracovala v zariadení pre seniorov (nezisková organizácia) kde mali obidve instruktorky vysokú školu - sociálnu prácu. Na pozíciu inštruktora sociálnej rehabilitácie stačil kurz alebo vzdelanie VŠ s týmto odborom. Aj keď mali prax z predošlých zamestnaní, plat mali cca 700€ pretože je to miesto, kde je dostatočná aj stredná škola - tak nízke platy vysvetľovalo vedenie. Časom dostali vyššie osobné ohodnotenie, ale plat im nezvýšili. Myslím, že veľa záleží aj od zariadenia, resp. možností aké zamestnávateľ má poprípade porovnaj tabuľky pre pracovníka vo verejnom záujme a budeš cca vedieť koľko 🙂
Vsak a pri ponuke nie je uvedene? Ja odhadujem 1100 ss, mozno 1200 vs. Brutto. A max. nejaka odmena sem tam. Je to charita nie?

@anonym_autor ak máš vs a ide o prácu pre človeka s vs, tak pýtaj v hrubom určite aspoň 1800 eur