icon

Plat sociálnych pracovníkov v domovoch a združeniach

9. máj 2025

Dobry den kolko dostávaju socialny pracovníci v domovoch alebo združeniach ? V hrubom približne alebo čistom. Pracujete tam niektorí? Dakujem prvy krat si hladam takúto prácu v domove mam vysoku 2 stupňa. Dakujem.za kazdy info. Mne by stačilo aj menej ale bude to naozaj len minimalna mzda približne,bude však?

pribinak
9. máj 2025

Otvor profesiu a tam uvidis ponuky prace aj s ponúknutý platom a mizes si porovnať celé Slovensko

Bude ti stačiť aj menej? Hm….

0silvia0
9. máj 2025

no neviem neviem s týmto pravopisom...

lenkanelkalenka
9. máj 2025

Priblizne1200-1300 v hrubom

autor
9. máj 2025
@lenkanelkalenka

Priblizne1200-1300 v hrubom

aach, viem písala som to v rýchlosti na slnku pri pieskovisku. Gramatiku ovládam 🙂
fúha, tak to je viac v hrubom ako na úradoch práce. Tam je menej. Ďakujem aj tak za odpoved
@lenkanelkalenka

autor
9. máj 2025
@pribinak

Otvor profesiu a tam uvidis ponuky prace aj s ponúknutý platom a mizes si porovnať celé Slovensko

Bude ti stačiť aj menej? Hm….

@pribinak práveže sa mi stalo, že napísali zamestávateľ neudal platové podmienky. :D to nechápem ako môžu aj zavesiť na internet ale vidíte..

pribinak
9. máj 2025

No môžu. Prosím Tá, ty máš fakt VS?

autor
9. máj 2025
@pribinak

No môžu. Prosím Tá, ty máš fakt VS?

@pribinak áno mám, predstav si, nemusíš si tu namne ego ....t, tu je také miesto na fórach rýpať za malickosti, inde to nejde všakže, ako všade na diskusiách ťa to napĺňa si naplnená? Po poznámkach na moje písanie? Úľava že :D :D Inak pokiaľ viem mali by písať platove podmienky povinne zamestnávatelia pri riadnom plnom uvazku a úradoch. Len nie všade to robia..

pribinak
9. máj 2025

Lebo nemusia …

autor
9. máj 2025
@pribinak

Lebo nemusia …

@pribinak no na úradoch by mali pri plnom.. to je podlé. Alebo mi prepína zo zákonov