icon

Plat v Kauflande a Lidli: Koľko zarobíte mesačne?

lenkan1993
14. jan 2025

Ahojte ľudkovia.Prosím vás chcela by som sa opýtať taký všeobecný dotaz koľko tak približne zarobí človek v Kauflande alebo v Lidli pri najvyššom uvazku mesačne?Ja viem že je to podľa víkendov a dalšie aspekty sa tam odvíjajú najlepšie by bolo kebyže je tu niekto kto tam pracuje a uplatnuje si aj mesačný daňový bonus na dieťa nakoľko mám dcérku ale kľudne može byť aj bez toho mzda.Ja už žijem niekolko rokov v CZ ale chceme sa s dcerkou vrátit naspat na Slovensko.Ďakujem dopredu za pomoc a informacie 🙂😉

lenka7477
14. jan 2025

Kaufland aj Lidl má hrubú mzdu nastavenú podľa okresov - takže , pozri profesiu , dané mesto , a ak majú ponuku tak je tam isto aj zárobok uvedený,

lenkan1993
autor
14. jan 2025

@lenka7477 Ano on tam je uvedený nastupný plat 1090 € ono sa to dá aj teoreticky vypočítat ale chcela som niekoho kto tam naozaj pracuje a koľko približne dostane výplatu či sa moje výpočty k tomu aspoň trošku blížia 😅

lenka7477
14. jan 2025

záleží od víkendov samozrejme , podľa rozpisu plánu práce , najlepšie spýtať sa priamo v skupine mesta , o ktoré máš záujem .

lenkan1993
autor
14. jan 2025

@lenka7477 No veď v Martine by som chcela pracovať🙂 som asi aj napísala na forum Martin či?Moc na modrom koníku nepíšem tak neviem😅

lenka7477
14. jan 2025

@lenkan1993 si v skupine Martin - tam napíš priamo v skupine príspevok - určite tam frčia debaty o hocičom 🙂

lenkan1993
autor
14. jan 2025

@lenka7477 Ďakujem za radu 🙂😉