icon

Plat v lekárni u súkromníka

7. jan 2026

Ahojte baby, robíte niektorá v lekárni u súkromníka? Zaujímalo by ma koľko tam zarobíte reálne v čistom, pozerám inzeráty - no je to lepšie ako v sieťovke?

anonym_374f4f
7. jan 2026

Ahoj a si magistra?

melanta
7. jan 2026

Mám známu, ktorá má lekáreň a už pár rokov pred koronou si predávala sama. Vďaka obrovskému množstvu sieťových lekární má takú tržbu, že nedokáže zaplatiť ani jedného zamestnanca. Určite sú na tom mnohé mimo sieťové lekárne lepšie, ale pochybujem, že tak, aby platili výrazne lepšie ako sieťové.

hopatko
7. jan 2026

Kamoska je PharmDr, jej rodina vlastnila lekaren desatrocia, pred par rokmi predali nemenovanej sieti, pracuje tam nadalej a zarobi peniaze ake "u seba" nikdy nemala.

rozculena
7. jan 2026

@anonym_autor plat sa uvádza v hrubom

autor
7. jan 2026
@rozculena

@anonym_autor plat sa uvádza v hrubom

@rozculena nie sú hlúpa viem ako sa uvádza plat 🙂ale neuvádza sa tam všetko predsa, na mojej ponuke aktuálnej bola priemerna hrubá mzda aj o 500e nižšia ako som dokázala reálne zarobiť - takže tak

anonym_da9f62
7. jan 2026

Moja skúsenosť je, že u súkromníka menej ako v sieti... plus väčšinou sa tam nerobia víkendy, takže bez príplatkov.. takisto odmeny takmer neexistujúce. ale tak možno ak si vieš vyjednať viac...

rozculena
7. jan 2026
@anonym_autor

@rozculena nie sú hlúpa viem ako sa uvádza plat 🙂ale neuvádza sa tam všetko predsa, na mojej ponuke aktuálnej bola priemerna hrubá mzda aj o 500e nižšia ako som dokázala reálne zarobiť - takže tak

@anonym_autor ale predsa nemôžeš porovnávať hrubý plat v inzeráte s tým,čo ti tu baby napíšu.Každý podnikateľ platí inak

drianaa
7. jan 2026

Menšie okresné mesto, zarobím tak o 100 EUR menej v hrubom ako v sieťovkách podľa inzerátov. Neviem ako sa im pohybujú platy v skutočnosti podľa odmien, ale pre mňa je teraz priorita pracovný čas kvôli škôlke a dieťaťu