Plat v tejto dobe
Ahojte. Zaujima ma váš nazor, Myslite si ze je v poriadku pracovať v tejto dobe za 500e? Napr od 8-17 + cesta 30min ..totizto sem-tam si pozriem profesiu, a ako vidím väčšina platov sa pohybuje tak v rozmedzi od 500-600 v cistom a nejak mi nejde do hlavy pri takychto cenach, dostat takto plat na účet 🤔 ja len tak, tema na odreagovanie, nieje to ziadne podrypavanie ani nic. 👍
@zuzana9415 asi tak nejak. Každý jeden má proste možnosť ak sa mu nedarí alebo nie je v pohode, tak môže prácu zmeniť, alebo sa niekam posunúť, aby mu bolo lepšie
@marylin84 prepáč,ale myslím si ,že majú nejakú zodpovednosť ,keďže robia s peniazmi. A to nehovorím aký majú frmol,keď sú nejaké sviatky , Vianoce, neviem či by si s nimi menila keď to zvládnu podľa teba aj deti. A podľa mňa ten výučný list neviem. Ja mám školu v tomto odbore a taká možnosť nebola bez maturity. A to sme mali strašne veľa praxe. A naozaj každé zamestnanie si treba vážiť. Čo sú menej upratovačky, veď sa narobia poriadne.
@zoro9836 no a tohto sa bojím, že niekto zmanipuluje lenivých ľudí, ktorí len natŕčajú paprče a stále niečo chcú, namiesto toho, aby išli niečo robiť a my sa posunieme 40 rokov späť. A áno je to dosť možné, že sa to tu stane a v tom momente všetci šikovní odídu a nezostane vám tu moc tých, ktorých budete zdierať 🤷♀️
@zoro9836 prehnanú chamtivosť iných? Čo tým chceš povedať? Že ak je Janko šikovný, pracovitý a dobre zarába (z toho platí dane a odvody), tak to robí na úkor Jožka, ktorý je lenivý a nepohne rozumom a tým pádom pracuje za menšie peniaze??? To je na hlavu, nemyslíš?
Veď aj Jožko môže zdvihnúť prdel zo stoličky a robiť niečo...