icon

Plat v tejto dobe

12. mar 2023

Ahojte. Zaujima ma váš nazor, Myslite si ze je v poriadku pracovať v tejto dobe za 500e? Napr od 8-17 + cesta 30min ..totizto sem-tam si pozriem profesiu, a ako vidím väčšina platov sa pohybuje tak v rozmedzi od 500-600 v cistom a nejak mi nejde do hlavy pri takychto cenach, dostat takto plat na účet 🤔 ja len tak, tema na odreagovanie, nieje to ziadne podrypavanie ani nic. 👍

Strana
z8
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
17. mar 2023

@zoro9836 Jožko, ty tu ponocuješ a potom trúsiš nezmysly...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
17. mar 2023

@zoro9836 ...fascinuje ma inteligenčné dno tvojich komentárov a tak nejak som zvedavá, kam až dokážeš zájsť 😉

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
niky22072016
3. máj 2023

@maranta_leuconeura podľa toho v akom kraji. Ja pracujem v trnavskom kraji, opatrovateľka v domove dôchodcov so strednou školou a plat za 12 hodinové zmeny radšej ani nenapíšem a už vôbec za tak náročnú prácu. Súhlasím s autorkou. Na dnešnú dobu pri takýchto cenách je smiešny, respektíve skôr na plač 😭

angelinja
15. aug 2024

@riyadh ja osm nikdy nepochopila tych slovenskych vojakov, taky hasic ma neporovnatelnu robotu, vojaci mali zmysluplnu ako tak robotu asi len ked bol kovid a dohliadali alebo chodili na hranice. ale v normalnom case nechapem co vobec vedia robit taki vojaci

Strana
z8