Plat začínajúceho policajta
Aký je plat začínajúceho policajta?
Toto info ľahko nájdeš aj na nete, či mám to pre teba vyhľadať?
@stellarstar popísané je hocičo, mňa zaujíma ako to je v realite
V realite bude tak ze všade bude inak určená výplata. Napr v mojom povolani mam vyše 2000 e brutto za 25h/t a ina fa ponúka 1500e brutto za 25h/t. Tak aj s ostatnými to bude tak. V BA môžeš mat 1000 v Trnave to môže byt 1200
V realite bude tak ze všade bude inak určená výplata. Napr v mojom povolani mam vyše 2000 e brutto za 25h/t a ina fa ponúka 1500e brutto za 25h/t. Tak aj s ostatnými to bude tak. V BA môžeš mat 1000 v Trnave to môže byt 1200
@stellarstar štátna a verejná správa majú tabuľky - dĺžka praxe, hodnosť, vzdelanie, atď - o mzde rozhoduje tabuľka, nie mesto či človek. Čiže to, čo platí v tvojom povolaní, v štátnej a verejnej správe neplatí. Každý má rovnako.
@stellarstar štátna a verejná správa majú tabuľky - dĺžka praxe, hodnosť, vzdelanie, atď - o mzde rozhoduje tabuľka, nie mesto či človek. Čiže to, čo platí v tvojom povolaní, v štátnej a verejnej správe neplatí. Každý má rovnako.
@melanta este doplnim, ze je mozne hned od zaciatku pridelit osobne ohodnotenie - napriklad vtedy, ked vedia, ze potrebuju pritiahnut cloveka, ktory by im tam za tabulkovy plat nesiel.
Nie je to vsak narokovatelna zlozka (info pre autora).

Toto info ľahko nájdeš aj na nete, či mám to pre teba vyhľadať?