icon

Po materskej

11. nov 2022

Mamičky ktoré ste samé na svoje dieťa ( nemáte pomoc od babky, tetky atď atď... ) Za ako dlho a kde ste si našli prácu po metrskej tak aby ste stíhali školku a tak 🙂

mogaa
11. nov 2022

záleží odkiaľ si a akú pozíciu hľadáš...ak práca v administratíve, tak nikto ťa nebude s malým dieťaťom očakávať s otvorenou náručou, ale prácu ako poštárka, predavačka(čiastočný úväzok), upratovačka zoženieš a myslím že pomerne rýchlo....predavačka a upratovačka sú pozície kde sa dá dohodnúť aj na prac.dobe, ale opäť záleží od konkrétneho zamestnávateľa, skús osloviť také reťazce ako Lidl, Kaufland.....môžu vyhovieť aby si robila len ranné a nemusia....opäť ale záleží či máš pomoc kto ti ráno deti zanesie do škôlky...

mogaa
11. nov 2022

inak si to vieš poriešiť tak že si nájdeš niekoho kto ti ráno príde k deťom alebo ti ich bude vydvihovať zo škôlky.....či študentka, či čiperná dôchodkyňa ktoré budú radi že si vedia pár eur prilepšiť...

evkamotka
11. nov 2022

@mogaa ja som druhy tyzden v praci, administrativa, na pohovore som sa priznala,ze nastupujem po materskej, mam dve mini deti. Vzali ma aj kvoli tomu, lebo mlade baby im stale tehotneju 🙂 a ja uz deti mam. Ak by bol niekto chory, da sa robit HO
Ale stale sa technicky nemusi k detom uplne priznat, mnohi sa to nepytaju, lebo by sa nemali