Po materskej
11. nov 2022
Mamičky ktoré ste samé na svoje dieťa ( nemáte pomoc od babky, tetky atď atď... ) Za ako dlho a kde ste si našli prácu po metrskej tak aby ste stíhali školku a tak 🙂
inak si to vieš poriešiť tak že si nájdeš niekoho kto ti ráno príde k deťom alebo ti ich bude vydvihovať zo škôlky.....či študentka, či čiperná dôchodkyňa ktoré budú radi že si vedia pár eur prilepšiť...
@mogaa ja som druhy tyzden v praci, administrativa, na pohovore som sa priznala,ze nastupujem po materskej, mam dve mini deti. Vzali ma aj kvoli tomu, lebo mlade baby im stale tehotneju 🙂 a ja uz deti mam. Ak by bol niekto chory, da sa robit HO
Ale stale sa technicky nemusi k detom uplne priznat, mnohi sa to nepytaju, lebo by sa nemali

záleží odkiaľ si a akú pozíciu hľadáš...ak práca v administratíve, tak nikto ťa nebude s malým dieťaťom očakávať s otvorenou náručou, ale prácu ako poštárka, predavačka(čiastočný úväzok), upratovačka zoženieš a myslím že pomerne rýchlo....predavačka a upratovačka sú pozície kde sa dá dohodnúť aj na prac.dobe, ale opäť záleží od konkrétneho zamestnávateľa, skús osloviť také reťazce ako Lidl, Kaufland.....môžu vyhovieť aby si robila len ranné a nemusia....opäť ale záleží či máš pomoc kto ti ráno deti zanesie do škôlky...