icon

Pocit cudzieho telesa v krku: Skúsenosti a riešenia

23. júl 2024

Ahojte,chcem sa spýtať mate niekto taktiež pocit cudzieho telesa v krku?je to cítiť hlavne pri prehltani,ale aj keď je hrdlo v kľude tak celkovo taky zvláštny pocit.mam problémy s pálením záhy a refluxom a taktiež alergiu na pel,seno,trávy,mačky.....tento rok mi brali krv koli štítnej a bolo to v poriadku ale nebolo to robene koli tomuto co píšem lebo Ten pocit cudzieho telesa v krku mam približne asi mesiac.....minulý rok som si dala spravit sono krku koli uzlinkam a to bolo taktiež v poriadku......tento rok som ešte bola aj na orl tiež ohľadom iného problému no týkalo sa to hrdla a tam tiež povedala dr ze všetko v poriadku.mavam často aj stres a nervozitu neviem ci to uz naozaj môže byť tým.je tu niekto taky ktorý to rieši momentálne alebo aj niekto taky ze to proste same od seba odznelo?ďakujem za odpovede

Strana
z3
22petruska
23. okt 2025
@tatiana149

@22petruska a viete že som na tom tak asi 2 tyzdne a mne sa veru polepsilo..ja som musela zo dna na den okamzite prejst na stravu inu a mne viac menej nic nieje. Po 5 rokoch postupne miznu priznaky. A to 5 rokov luštili co mi je. Az nahodne sa to zistilo. U nas viac menej sa to nevysjytuje na slovensku. V Amerike áno. Liečba nieje. Spúšťa to údajne kliešť ale ja vobec ani neviem zeby som mala kliešťa niekedy. Mam to vraj na vždy.

@tatiana149 tak meníte celkom životný štýl tou stravou to musi byt hodne ťažké neviem si to predstaviť.

tatiana149
23. okt 2025
@22petruska

@tatiana149 tak meníte celkom životný štýl tou stravou to musi byt hodne ťažké neviem si to predstaviť.

@22petruska veľmi ťažké keďže ja salamy, klobasy a celkovo maso oblubujem. Jedla som to a nikdy nepribrala na vahe. Stale stojim uz nejake 20 roky. Mam 155cm a vazim tak do 45. Nie a nie pribrat a teraz už dupľom nepriberiem

22petruska
24. okt 2025
@tatiana149

@22petruska veľmi ťažké keďže ja salamy, klobasy a celkovo maso oblubujem. Jedla som to a nikdy nepribrala na vahe. Stale stojim uz nejake 20 roky. Mam 155cm a vazim tak do 45. Nie a nie pribrat a teraz už dupľom nepriberiem

@tatiana149 mnr nadobudol tento pocit ked som brala antibiotika v marci mi robili implantaty odvtedy ss to zhoršuje neviem uz si začínam myslieť xe som alergická na tie zuby...
Klobásky a salámy to mate ťažké a čím to nahrádzate?

tatiana149
26. okt 2025
@22petruska

@tatiana149 mnr nadobudol tento pocit ked som brala antibiotika v marci mi robili implantaty odvtedy ss to zhoršuje neviem uz si začínam myslieť xe som alergická na tie zuby...
Klobásky a salámy to mate ťažké a čím to nahrádzate?

@22petruska skusala som vegan klobasy. Ale vibec to nieje ono. To ani nevonia najlepšie hahahaa. Tak ničím. Prestala som to jest. No chyba mi to. Ale zas na druhu stranu mi je ovela lepsie.

Strana
z3