Počíta sa vám do prestávky, keď si odbehnete na WC?
Ahojte, zarátava sa Vám do prestávky, keď si odbehnete na WC. Nemala by to byť základná fyziologicka potreba? Ďakujem
nie,veď počas menštruácie by som si minula celú prestávku len na wc
Nie,
Nie, nezaratava.
@zuzinka888
@anonym_08ad3f
@martinkatinka ešte doplním, že sa nejedná o obednajsiu prestávku, ale o zvyšnú prestávku kde je na hodinu vypočítaných 5 minút.
To uz co ozaj v Cine,ci ako.Este bicik do ruky a ide sa.
@anonym_540eb2 čo ti poviem trápne
@anonym_540eb2
v Trenčine chceli povolenie od mesta any mohli zeny aj biť!
V inych fabrikach mosia zeny pocas ms cerveny naramok - kedze idu castejsie na wc.... Chore, kreteno su to, aj Slovaci ktori toto tym psychopatom schvalia!
Nie, nezaratava- ale ak sa jedna o "fajciarske wc" tak to aj chapem. My sme teraz cisto nefajciarsky kolektiv no predtym mi to fakt vadilo 10x za "sichtu" ist na wc"
Nie, nezaratava- ale ak sa jedna o "fajciarske wc" tak to aj chapem. My sme teraz cisto nefajciarsky kolektiv no predtym mi to fakt vadilo 10x za "sichtu" ist na wc"
@zuzinka888 jedná sa ozaj len o návštevu wc. U nás sa to nezneuziva, fajčiari chodia vonku.
@anonym_540eb2
v Trenčine chceli povolenie od mesta any mohli zeny aj biť!
V inych fabrikach mosia zeny pocas ms cerveny naramok - kedze idu castejsie na wc.... Chore, kreteno su to, aj Slovaci ktori toto tym psychopatom schvalia!
@svetlonos by som im to o hlavy otrieskala a ze vyspela doba,stale ako za opicami.
@zuzinka888 jedná sa ozaj len o návštevu wc. U nás sa to nezneuziva, fajčiari chodia vonku.
@katusik505 a ti maju kolko povolene si ist po facit,ja aj krabicku stiahnem za smenu.Ale zase som rychla nefajcim 10min.
nie, u nas si mozeme robit co chceme, odist/prist kedy chceme, byt na obede aj dve hodiny.. 2x do tyzdna byt HO.. ked je robota urobena nikto neriesi co robime..
Ja len, že vo Švajčiarsku bol už súdny spor a súd rozhodol, že zamestnanci si musia čas na wc odpracovať. Aspoň podľa tohto článku:
https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/ked...
@zuzinka888 poznam prace, kde musia ist fajcit von. A vtedy si pipnunkartu a cas vonku sa im nerata do dochadzky. Takze ked su za den vonku aj pol hodku, musia priste istat dlhsie, aby mali za den tu 8 hodinovu sichtu.
@zuzinka888 poznam prace, kde musia ist fajcit von. A vtedy si pipnunkartu a cas vonku sa im nerata do dochadzky. Takze ked su za den vonku aj pol hodku, musia priste istat dlhsie, aby mali za den tu 8 hodinovu sichtu.
@anonym_602d8a a tak je to správne! ako k tomu prídu nefajčiari? moje kolegyne idú každú hodinu na jednu a sú tam minimálne 5-10 minút. V priebehu dňa prefajčia viac ako hodinu pracovného času!
Joooj, závisť je zlá...
Viem ze v gate v skladoch, keď idú na wc mimo prestávky, musia sa odpipat zo zmeny. Za mna choré. Mam hyperaktuvny mechúr, neviem si to predstaviť.
nie, u nás sa pipa neplatena prestávka len keď človek ide na cigaretu, alebo robiť niečo iné ako toaletu.. návšteva wc sa prirodzene neodratava..
@katusik505 nie!😮
to uz kde sme? ja som tak rada ze robim sama na seba.Toto je uz sikana co dakde stvaraju.Prdela by som im na taku robou.Keby zistim ze to niekde takto funguje uz by ma viac na druhy den nevideli.To je uroven
Joooj, závisť je zlá...
@anonym_91a6df to nie je zavist, zrataj si, kolko casu to je a nefajciar to ma odrobit. Taku este nehrali.
Ale, ak si fajciarka, tak chapem Tvoju odpoved
Preboha to kde pracuješ?
@katusik505 😳

Nie, nezaratava.