icon

Podnikanie s predajom zmrzliny. Ako začať?

patuska00
30. mar 2025

Ahojte prosím vás pomôžte mi a poraďte mi chceli by sme podnikat ako predaj zmrzliny nie v meste ale v dome alebo vo dvore dajaky altánok alebo také auto s predajom zmrzliny no ako keď vidíte na jarmoku také auta myslím a čo sa týka zmrzlín tak by sme chceli asi objednávať ale dajú stránku s predajom zmrzliny ... Ale nevieme ktoré sú naj ďakujem pekne

Strana
z2
gov
Odpoveď bola odstránená
petulda333
30. mar 2025

@gov sialenstvo

lusynqa
30. mar 2025

@gov 2,50e aktualne Arthur v Ke vacsina druhov, pistaciova a este nejake 4e.. Ale je to ta najlepsia zmrzlina aku som kedy jedla a chodime na nu uz treti alebo stvrty rok.. Odkedy su v Ke..

zuzinabila
31. mar 2025

@patuska00 ja si dam radsej kvalitnu zmrzlinu 5X za sezonu a zaplatim kludne nadpriemer ,ako smejd kazdy druhy den. Asi nas je takych viac.takze urcite investuj do kvalitnej zmrzky😋

zuzinabila
31. mar 2025

@lusynqa presne. Za mna normalna cena zmrzky. Tie za Euro su podozrive🙂 ja som vlastne v okolo cca 60 km od mojho bydliska zatial.nenasla kvalitnu zmrzlinu,takze davam si vynimocne len ked cestujem niekde😀mam uz svoje vychytane znacky,aj tebou spominana a dalsie podobne

podbel2512
31. mar 2025

Tu sa taketo veci ani nepytaj. Hned ta za akukolvek otazku zvozia pod ciernu zem. Poradit ti neviem ale drzim palce.

jaond19
31. mar 2025

@patuska00 ak silou mocou tuzis takto po podnikaní "z dvora", najprv by som pozistovala na roznych miestnych forach o co by ludia mali zaujem, lebo sezona zmrzliny je ozaj kratka na to aby si prve roky na seba zarobila, ak vobec si v dnesnej dobe aj zarobí... u nas vo vedlajsej dedine maju takto pred rod.domom stanok s rychlym obcerstvenim a ide im to, lebo tu siroko daleko nie je ani pizzeria, ani vlastne nic. Maju dake mrazene veci a z toho robia hamburgre, placky, hotdogy, v lete aj predaj nanukov. Je to dedina kde nie su ani potraviny, takze vychytali.... netvrdim ze fast food je terno, ale proste ludia to tam chcú...

zuzinabila
31. mar 2025

inak vzhladom na to, že kvalitný zrmzlinovač-stroj stojí od 30 tis Eur, neviem si predstaviť, prečo by niekto predával zmrzku za Euro . jedine teda, ako tu písali, práškovú...

petulda333
31. mar 2025

@zuzinabila zalezi kde,u nas v meste by za 2,5 asi vela nepredali a zmrzlina je kvalitna a chutna

lusynqa
31. mar 2025

@petulda333 Tak zmrzlina za euro kvalitna urcite nebude.. A neverim, ze ani chutna.. U mnou spominanej zmrzliny su celu sezonu obrovske rady, napriek cene.. Doslova hned vedla bola prevadzka s tou lacnou praskovou umelinou, tam bolo vzdy uplne prazdno, minuly rok to uz majitel vzdal a zatvoril 😀

petulda333
31. mar 2025

@lusynqa tak prid vyskusat. Minuly rok stala 0,80€ ale pozor bavime sa o malickom kopceku. A su na nu vzdy rady,funguje 30r. Plus je to male mesto. A ano,kvalitna je.

miggy
31. mar 2025

@petulda333 súhlasím, u nás vedľa v meste má juhoslovanec zmrzlinu. Kopček za euro, ale taký, že nevládzes zjesť. Rôzne príchute. Ale či zima, či prší, či 30 stupňov, stále stojíš v rade.

A ako sám vravel, radšej dám za euro a predám, ako za 2 a ľudia prestanú chodiť.

petulda333
31. mar 2025

@miggy tak oni maju male kopceky ale zato najlepsia aku som jedla.

maryetta
31. mar 2025

Chodievame tiez na zmrzlinu. A teda naposledy 18€. Vravime si ze to uz mame 2xpizzu z ktorej sa aj najeme 🙈🙈
@gov hej je to uz ozaj platba ako za "jedlo".

patuska00
autor
31. mar 2025

@zuzinabila no uvidíme ale áno radšej kvalitné

Strana
z2