icon

Podpísanie pracovnej zmluvy a PN na druhý deň

16. aug 2022

A následne na druhý deň PN . Dá sa to ?keď nechcem nastúpiť do tej práce

Strana
z2
panelacikova
16. aug 2022

@zalka no to už je teraz jedno, čo sa mňa týka. ale teda ak autorka napríklad v minulom roku nepracovala, tak od SP asi veľa nedostane v prípade, ak si ju zamestnávateľ podrží aj napriek PN, že?

zalka
16. aug 2022

@panelacikova no bude PN rátaná z minimálneho VZ 566,50e tj. cca 311e bude PN

panelacikova
16. aug 2022

@zalka Ďakujem za vysvetlenie. ale inak je to svinstvo, že aj takí ľudia majú nárok na PN, normálne by to mala SP prehodnotiť. prečo človek, ktorý napríklad nikdy neodviedol nič, lebo nepracoval, by mal mať nárok na nejakú dávku počas PN? aj tých 311 je dosť v prípade, ak nič neodpracoval. v každom prípade dík a pekný deň prajem

zalka
16. aug 2022

@panelacikova to je obmedzené niekedy sa dalo viac získať na PN .. stačilo ak zamestnávateľ dal papierovo vysoký plat, teraz je to už obmedzené na to minimum a podpmienku 90 dní.

au1994
16. aug 2022

A na čo PN? Ak sa nedostavíš prvý deň do práce, zamestnávateľ má v takomto prípade právo odstúpiť od pracovnej zmluvy. Ak si sa už dala vypísať, si v skúšobnej, pošli im oznámenie, že ukončuješ svoj pracovný pomer v skúšobnej dobe k dátumu xy.

rebellefleur
16. aug 2022

@panelacikova darmo, ono fakt niečo na tom bude, že o*rbavači sa v tomto štáte majú veľmi dobre

bapi1
17. aug 2022

@doriiis ja by som ju vyrazila uz v prvy den PN, v skusobnej dobe sa to da. Chudak zamestnavatel...zamestnanec ani nenastúpi a zamestnavatel plati.

autor
18. aug 2022

Ďakujem za info . Nešlo o mňa 😂ale ako vidí zamestnávateľ to toleruje

Strana
z2