icon

Pohovor na čašníčku

bianka122
26. jún 2020

Ahojte v pondelok ma čaká pohovor na čašníčku je to skôr taka krčma s reštauráciou a chcela by som sa spýtať čo take by sa ma mohli pýtať a čo by som si mala obliecť ( je to prvý pohovor)

lenkamatkova
26. jún 2020

No určite sa budú pýtať na tvoje skúsenosti, ak je to v lokalite kde sú turisti tak aj na jazyky. Na mojom úplne prvom pohove sa ma pýtali či viem čo je rezané pivo :D snažili sa ma nachytať na hlúposti, ale bola to sranda 🙂 Na pohovor čašníčky by som si dala to čo nosím normálne, nič extra ale nezabudni že prvý dojem robí veľa...

deti95060810
26. jún 2020

ja by som dala športovo elegantný štýl...rifle a blúzku ....popr. športové šaty...
ale nemám ani potuchy akú máš postavu a čo rada nosíš...

judar
26. jún 2020

Ak by sa ta pytali somariny typu ci vies co je toto alebo tamto odpovedaj otazkou na ich adresu z tvojho rozhladu ci oni vedia co je toto alebo tamto ...je to najrozumnejsia cesta ako netrepnut somarinu ale narazat na to ze netusis a si tam nato aby si sa v prvom rade ucila nove veci pocas prace ...lebo nikto neni dokonaly ze ho zamestnaju ako multifunkcneho robota

tenerifka
27. jún 2020

Nas zaujima hlavne to, kde ten clovek pracoval predtym a ako dlho, ake ma skusenosti, jazyky, ciste ruky a nechty, ciste oblecenie,celkovy dojem, vyjadrovanie. Zvysime ostrazitost, ak ma v CV kazdych par mesiacov inu pracu. Nez niekoho zamestnam, musim ho vidiet a rozpravat sa s nim, take ako vediet namiesat koktail nie je velmi podstatne, da sa to naucit za pochodu

gabika0825
27. jún 2020

@bianka122 kamarátka robí v tejto oblasti a vždy keď mala pohovor tak ich najprv zaujímali skúsenosti, vždy to nejak obšírnejšie musela povedať lebo kde si pracovala vidia aj v životopise. Potom je to od zamestnávateľa čo ešte sa bude pýtať