icon

Pohovor v záložni Breva

intelcore
19. feb 2015

Ahojte baby. Boli ste uz niektorá na pohovore v tejto zalozni? Pracovali ste v tejto zalozni niekto? Mala by som par otazok 🙂

Strana
z2
juliailuj
15. mar 2016

to by aj mňa zaujímalo:D

natt750
25. aug 2016

@juliailuj ja 🙂

poleva
26. aug 2016

@natt750 ahoj mozes popisat viac?DAKUJEM AJ DO SPRAVY ak ti to nerobi problem

natt750
26. aug 2016

@poleva kľudne napíš správu. 🙂

adyna3
23. sep 2016

@natt750 ahoj velmi by ma zaujimsla tvoja skusenost s bracoz v zalozni breva dakujem

vrabcek15
7. jan 2020

Ahojte oživujem diskusiu..Máte prosím Vás niekto skúsenosť s prácou v záložni Breva. Budem veľmi povďačná za každé info

beatris0777
4. feb 2020

Dobrý deň prajem, aj mňa by zaujímala skúsenosť s prácou v záložni Breva. Ak niektorá môžte prosím do správy, ďakujem

zuz767
Autor odpoveď zmazal
petronels
25. aug 2020

Čaute, prosím dajte mi vedieť, ako je to s prácou v záložni...plat, pohovor, školenia, atď.... ďakujem mooooc

reneesme
16. okt 2020

Takže poviem Vám ako to naozaj v tejto firme je. Som rada že už nerobím v tejto hnusnej firme. Robila som tam cca 3 roky. A už nikdy viac. Čo sa týka jednanie tejto firmy so zamestnancami je to 0 bodov. Žiadne poďakovanie, žiadne väčšie uznanie neočakávajte.Jedine čo môžete čakať je nepríjemnosť a pokarhanie za všetko.
V Breve to chodí tak, že zopár ľudí ( bonzáci) ja ich volám tak. Ktorý skáču tak ako firma povie tak i sa darí. Donášanie na kolegov často až okaté podlizovanie šéfovi a manažérom. Z toho mi je najviac na grc.
Čo sa týka pracovného miesta, Breva uvádza že máte stabilné pracovné miesto. Ale ja Vás z toho vyvediem, je to fajn klamstvo. Od kedy som robila v tejto firme vystriedalo sa tam nespočetne veľa zamestancou. Každý týždeň pohovor a každý druhý týždeň nový kolega. Ani neviete s kým robtíe a zákazníci tý sa stále čudujú že prečo sa to stále mení No preto, lebo ten kto nevyhovuje letí.
Ako darček k svojmu 3 roku vo firme som dostala minútovú výpoveď so slovami "firma sa takto rozhodla" žiadne Ďakujeme nič. Proste výpoveď.. Jeden deň prídete a ešte v ten deň poobede letíte von.
Neáte teplé miestečko kým nerobíte bonzáka a PATOlízača ako podaktorý však NR, BA a RS. Nikdy neviete kedy letíte a kedy máte posledný deň v práci. Príde to ako jasný blesk z neba so slovami "firma sa rozhodla".
Takže ak môžte ušetrite sa takéhoto sklamania a túto firmu obchádzajte na milión svetelných rokov. Ak by som vedela že takto dopadnem, tak by som tam nikdy v živote nevkročila.

lubika010240
17. okt 2020

@reneesme presne tak to je tiež som tam pracovala,aj dobre výsledky som mala a jedného dňa po pól roku že vyhadzov firma sa rozhodla a pri tomto vedúcom čom som mala ja každú chvilku sa ľudia menili lebo mu nikto nevyhovoval len taký čo mali zle výsledky a takých tiež vyhodili lebo zasa mal zle výsledky,takze tam to nieje dobre ani či si dobrá či zlá a vždy len na chvilku práca a kolegovia jedna veľká katastrofa s týmto som sa predtým nikdy nestretla taká faloš a zákernosť a do placu mi bolo pri každom dni ísť do prace a to ja som dosť tvrdá a jedno fuj na celu brevu len tolko a nikdy viac nič podobne

lubika010240
17. okt 2020

A Ba a Rs najhoršie nech ste kde kolvek aj keď sa nestretnete tak viete letieť vďaka ním total hajzlici

gabi000
17. okt 2020

@lubika010240 mozem sa spytat, ten plat ktory uvadzaju je pravdivy? A ako moze len tak dat vypoved, nepracuje sa na dobu urcitu? Dakujem

lubika010240
18. okt 2020

@gabi000 áno je taký plat ale nie vždy musí byt keď urobíte chybu v zlate tak môžte prísť o dosť peňazí ,mne sa nestalo ale stalo sa aj tým najskúsenejším a verte mi nestoja tie nervy za to a áno na určitú ale tam vás vyhodia z minuty na minútu a neviete za čo a ľudia sú tam ako na pase take striedanie malo kto tam je dlhšie .ked chcete vyskúšajte a dáte to druhým za pravdu čo tu píšu .najhorsia práca asi čo môže byt

gabi000
18. okt 2020

@lubika010240 verím vám, naozaj často vidím inzeráty od Breva

miriam1181
7. feb 2021

Takže moji milí, ak vam mozem poradit, tejto zalozni sa oblúkom vyhýbajte! Nemiestne, osobné a nezmyselné otazky na pohovore - mimochodom, na pohovor cakate v radoch spolu s ostatnymi uchadzacmi (najlepsie riesenie, ako sa nakazit v tejto covid situacii). Ako sa spomína v jednom internetovom clanku (parafrazujem): zalozna posobi ako nevkusne zariadená cinska restauracia 😂😂...a to nie je vsetko...nalakaju vas na sladke recicky a potom vas nemilosrdne vykopnú. Osud mnohých, bohuzial...okrem ineho si staci vsimnut sexistický podton reklám, ktore tato nevkusná spolocnost produkuje...hm, je to na zamyslenie 🤔...usetrite si vas drahocenny cas a skutocne sa vyhybajte pohovorom v tejto zalozni..falošní ludia v tomto pajzli su bonusom 👍

magia22
24. feb 2021

@miriam1181 ahoj a v ktorom meste?

aalliyah
29. okt 2021

@reneesme mozes mi napisat?

aalliyah
30. okt 2021

@reneesme mozme popisat ?

marion09
22. júl 2022

@reneesme presne tak!mam to vyskusane na vlastnej kozi

marion09
22. júl 2022

@lubika010240 pises mi "z duse",moja veduca si myslela ze je majsterka sveta,kazdeho kto nebol v praci ohovarala a zo zakaznikov sa po ich odchode vysmievala

levandu
23. aug 2022

Dobrý deň, ja sa tiež chcem informovať ohľadom práce v záložni.

levandu
23. aug 2022

ak máte niekto skúsenosti prosím, napíšte mi. Ja mám len negatívne.

petronela415
4. jan 2023

Ako je to platovo ,na vychode,prosim vas?

slecnazkosic
18. jan 2025

Má niekto čerstvú skúsenosť? Na profesii je ponuka v Ke s platom 1600€ v čistom. Ďakujem

dts
8. mar 2025

Čo sa týka záložne BREVA ja mam skúsenosť a to nie len jednu ale niekoľko a iba zle zle - teda ako klient a fakt je to grc. Predávajú úplne šunky zlé šperky , ktoré sa mi vždy rozpadli a to sa bavíme o tých briliantovych akože ich top. Klientom na e-schop dávajú len brak a keď telefonujete, píšete a sa sťažujete tak nepochodíte , neráčia sa ani na e-mail odpísať . A najviac ma nas….. li keď som konečne našla, že ponúkajú značkový kvalitný šperk tak som si ho zakúpila zaplatila - objednávku mi bez slova zrušili, keď som tam volala čo to má znamenať tak mi povedali, ze nový kolega to dal von a tieto veci majú vždy rezervované pre ich stálich klientov. Čo ma naštvalo este viac, lebo som tak kúpila kopec drahých šperkov a keď konečne nieco čo fakt stálo za utratenie tak sa mi ešte vysmiala slečna do telefónu čo otravujem, že oni to predaju komu budú chcieť . Tak načo je rezervovací program a načo som to platila keď firma sa rozhodne komu čo predá to je aký obchod . Keď som od nich kupovala braky, ktoré sa mi po roku rozpadli a za opravu som vždy dala majland tak to breva nemá zaujem riešiť ako reklamáciu , lebo tak majú postavenú zmluvu, ale keď ja si rezervujem a následne zaplatím teda kúpim šperk , ktorý je konečne kvalitný a firma breva si to uvedomí tak s kľudom mi to nepredajú, lebo na to majú iných klientov proste zmluva jednostranná iná platí na Vás a iná platí na nich … Tak ak si náhodou takýto značkový šperk zarezervujete, tak firma breva Vam zorezervovaný šperk o ktorý máte záujem zruší a jednoducho nepredá a sa ozvete, že čo to má znamenat´ veď som rezerváciu nerušila naopak som šperk uhradila , tak sa smejú, že značkové šperky sú iba pre ich VIP klientov. Takže dievčatá nestrácajte peniaze a hlavne čas v tejto firme za nekvalitné hovadiny lebo kvalitu v tejto firme nedostanete a to citujem ich vlastné slová . A ak náhodou niekto omylom pustí von z tejto spoločnosti Breva nieco kvalitne a značkové ako sa mne stalo tak Vam jednoducho bez MÚ BÚ zrušia objednávku . Su to PODVODNÍKCI ,!!!! Je to grc jednanie cela firma BREVA 🤮🤮👎👎👎👎

maciak410
16. mar 2025

@marion09 rada by som oživila túto tému dá sa ešte ?

linalinabizu
16. mar 2025

Ja som bola na pohovor v KE daaavno dávno , bolo nás tam neskutočne veľa záujemcov v rade sme čakali dlho , keď som prišla na rad (úplne mimo času na ktorý som bola pozvaná ) boli tam dvaja v miestnosti muž a žena , v podstate som zreferovala svoje pracovné skúsenosti podľa CV jediná otázka bola kedy viem nastúpiť a povedali že sa ozvú ...no a neozvali sa doteraz 😃

linalinabizu
Autor odpoveď zmazal
marion09
17. mar 2025

@maciak410 kludne

Strana
z2