Pokladnica do salónu

nikol124
9. jan 2024

Ahojte, chcela by som sa spýtať či náhodou nemá niekto skúsenosť s pokladnou s terminalom. Ide o to , že pottebujem do salónu pokladňu, na internete sa dajú kúpiť . Ako je to so spojazdnením? Zvládnem to sama ? Ide o to , že oslovila som firmu čo to robi ,pokladnicu mi chcú predať o 200 eur viac ako na nete a ešte chcú 80 eur za zapojenie . Stále váham , nakoľko som veľa peňazí už investovala do salónu a príde mi dosť veľká položka tá pokladnica cez firmu ,keď cez eshop ich predavajú oveľa lacnejšie .
Ďakujem za každu skúsenosť

ivik4
9. jan 2024

Ja som mala v salone virtualnu pokladnicu

lucka_ke
9. jan 2024

stačí ti aj elektronická VRP cez internet, nemusíš kupovať zariadenie... a na bločky malú tlačiarničku

egonsk
9. jan 2024

@nikol124 opytaj sa na danovom, ci nahodou netreba potvrdenie od firmy, ze bola odborne namontovana a zablokovana a zaregistrovana.

janicast
9. jan 2024

@nikol124 presne tak,stači Ti virtualna,tablet a malá tlaciarnička k tomu

lucka_ke
9. jan 2024

my máme terminál + tlačiarničku vo firme a doklady robíme cez VRP cez Finančnú správu, tebe to úplne stačí (ak chceš tak ti kolega vie zabezpečiť terminál bez paušálu, len percentá z obratu)

nikol124
autor
9. jan 2024

@egonsk veľmi pekne ďakujem za postreh, skúsim zavolať zajtra

Mala som na mysli , že kúpim napr tento prístroj a viem sa tam sama prihlásiť , sama spojazdniť platbu kartou a podobne

Ohľadom tej tlačiarne a VRP som zvažovala , ale kedže som chcela aj terminál , zvažovala som , že to rovno kúpim jeden ten prístroj 200 eur som ochotná zato dať ( vo firme mi ju chcu predat za 390 a este 80 za spojazdnenie) , len neviem či to spojazdním sama , preto som si chcela nechať poradiť
Ale ďakujem za vaše odporúčania , určite ešte ppzriem možnosť zvlášť tlačiarne , zvlášť terminál 🙂