Pomocná sila v kuchyni
Ahojte, robil niekto pomocnú silu v kuchyne koľko ste mali plat a koľko hodín sa tam robí
Je toho veľa Práce ?
švagriná pracuje v školskej jedálni.
Roboty že hrôza, ale zas tie benefity sú OK. Nechápem koĺko jedla domov ona domov vláči - nakŕmi celú rodinu. Nemusí ani variť.
@esterka00 nepíšeš že kde... Teta v hoteli v UK s minimálnymi jazykovýcmi znalosťami zarobí fakt dobre, kým kamarátka v školskej jedálni iba biedny tabulkový plat, a je furt džubana vedúcou školskej jedálne
Nemajú voľno ani celé prázdniny lebo v škole sú letné tábory, robia inventúra malujú upratujú fakticky na s 2m je doma možno jeden
@esterka00 ja som robila, bola som tam ako zástup PN asi dva mesiace! Dodžubana som bola ako otrok boží, tazke veľké hrnce, každé ráno minimálne 2 vedrá zemiakov očistiť
Mala som dohodu, 4 hodiny denne, v čase keď bolo najviac ludi
Ruky ma boleli, prsty trpli, z dlhodobého hľadiska je to veru ťažká práca
@esterka00 nepíšeš že kde... Teta v hoteli v UK s minimálnymi jazykovýcmi znalosťami zarobí fakt dobre, kým kamarátka v školskej jedálni iba biedny tabulkový plat, a je furt džubana vedúcou školskej jedálne
Nemajú voľno ani celé prázdniny lebo v škole sú letné tábory, robia inventúra malujú upratujú fakticky na s 2m je doma možno jeden
@anonym_69e960 a prečo by mala byť doma celé prázdniny? Má 25 dní dovolenky na rok.
@esterka00 Je rozdiel či chces robiť pomocnú silu v škole alebo v škôlke. V škôlke je menej detí, doobeda sa navarí potom čaká pokiaľ deti zjedia a cez obed sa sedí a rozpráva sa. V škole je veľa detí varí sa tam viac obedov. Je to náročnejšie.
Veľké plus sú prázdniny a že sa dá zobrať domov jedlo tým pádom doma nemusis variť. Plat 650-700 eur v čistom.
@esterka00 pomocná sila zarába je nekvalifikovaná praca, zarába sa na nej minimálna mzda alebo niečo nad jej hranicu. Niekomu ta praca vyhovuje, ale je fyzicky náročná. Robí sa tak ako inde - v jednozmennej prevádzke 40 hod. prac. uvazok, buď 8 hod denne alebo 12tky kratky-dlhy týždeň. Závisí, v akom zariadení chceš pracovať.
@esterka00 pomocná sila zarába je nekvalifikovaná praca, zarába sa na nej minimálna mzda alebo niečo nad jej hranicu. Niekomu ta praca vyhovuje, ale je fyzicky náročná. Robí sa tak ako inde - v jednozmennej prevádzke 40 hod. prac. uvazok, buď 8 hod denne alebo 12tky kratky-dlhy týždeň. Závisí, v akom zariadení chceš pracovať.
@tiika wellness dolina ako pomocná sila v kuchyni

@esterka00 rôzny kraj, rôzny plat, rôzne reštaurácie, niektoré majú menu do 15:00, niekde sa pracuje na smeny aj do večera, napr krátky dlhy týždeň, môžeš odrobiť v mesiaci 150h ale aj 230h..